من نظر خودم رو می گم! ( به عنوان کسی که هم Xbox 360 داره و PS3 و هم یک سیستم High-End و دلیل فنی ای هم برای حرفهام ندارم! )
باید بگیم Xbox 360 بهترین Price/Performance رو داره. اکثر بازیهای جالب برای عرضه میشه، الان Microsoft توی ارائه SDK اش به حد خیلی خوبی رسیده، قیمت خودش و بازیهاش هم خیلی مناسبه. (خب دیگه مشکلش چیه؟)
Play Station 3 هم خوبه ولی Price/Performance اونچنانی نداره! SONY هنوز که هنوزه یک SDK درست و حسابی عرضه نکرده، قیمت بازیهاش هم سر به فلک می زنه ولی آینده خوبی داره (شاید 2-3 سال دیگه یه فرجی شد!) البته یک BlueRay Player با خروجی 1080p هم هست که باز هم بعدا به درد می خوره!
PC (عشق من :دی) هم می تونه Price/Performance داشته باشه هم می تونه نداشته باشه، کلا دستت اینقدر باز هست که می تونه همه امکانات قبلی ها رو حتی با هم داشته باشه.
در مورد گرافیک بازیها:
من بازیهای مشترک رو روی کنسول و PC بازی کردم، (اکثرا روی تلویزیون Full HD هم بوده) واقعا کمی کنسولها از High یا Very High (دیگه بسته به بازی داره!) پایینتر هستند ولی اونقدرها نیست که بخواییم ضعف به شمارش بیاریم و به خاطرش بگیم کنسولها بدرد نمی خوند! نمیشه از عنوانهایی که برای کنسولها زودتر عرضه میشه گذشت ( نمونش Devil May Cry یا Resident Evil یا MGS ... )
در کل نمیشه گفت کدوم بهتره، برای هر کس این قضیه فرق می کنه!
جالب اینه که همه به خاطر Game Pad از کنسولها می نالند ولی من بازیهای PC رو هم با Game Pad بازی می کنم!
در کل رای من : PC

Bookmarks