{امروز چقد انجمن فعاله منتظر پست های من هم باشید}
همه عنوان هایی که Naughty Dog میسازه عالین.از اون کراش بندیکوت بگیر تا آنچارتد و د لست آف آس
خیلی ممنون بابت نقد
{امروز چقد انجمن فعاله منتظر پست های من هم باشید}
همه عنوان هایی که Naughty Dog میسازه عالین.از اون کراش بندیکوت بگیر تا آنچارتد و د لست آف آس
خیلی ممنون بابت نقد
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 12-12-13 انجام شده است
|
این فینگلیشت منو کشته داداش! همه کلمات فارسیو با حروف انگلیسی می نویسن تو انگلیسیو با حروف فارسی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
قربون اون ضایع کردنت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم ویرایش نمیکنم بقیه هم ببینن بخندن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودتونو ناراحت نکنید فارسی را پاس می داریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (من خودمم امروز توی یه تاپیک Nintendo رو فارسی نوشتم البته اونو فارسی نوشتن یکم فرق می کنه با اینی که شما نوشتی چون جا افتاده تره و معادل فارسی هم نداره xD)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از مطلبت lorn
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks