دوستان اونیی که گیمرند و بقیه دوستان اینا درایور های جدید شرکت انویدیا هستن که تمام بازیهارو رونتر اجرا مبکنن
http://www.nzone.com/object/nzone_bi...downloads.html
البته نا گفته نباشد به مناسبت بازی بایو شاک اومد
بچه ها جریان این Bigdady ها و Little sister چیه؟؟؟
وقتی Bigdady رو میکشی میری سراغ بچه 2 تا گزینه داری یکی Rescure و harvest من همش Rescure میزنم
اگر اون یکی روز بزنم چطور میشه؟
اون یکی رو بزنی بهت جایزه می ده؟امتحان کن.با بیگ ددی کار نگیری با شما کار نداره ولی به سمت دختر ه که بری شما رو هول می ده؟توی بازی می تونی با بیگ ددی کار نداشته باشی و بازی کنی بدون اینکه اونها رو بکشی. نقش اون دختره رساندن اذوقه به بیگ ددی هستش.
یه مشکل دیگه هم با Dirt دارم اونم اینه که تا دمو اولش نشون میده سیستم قفل میکنه و باید ریست کنی ولی بعضی از وقت ها درست میشه
فکر میکنم مشکل از کزک باشه
اونی که من گرفتم مال مدرن هستش
|
اگه مشکل کرک داره شما از سایت gamecopyworld یاgameburnworld lمی تونی کرک بازی رو دانلود کنی؟شاید با اپدیت داریور کارت گرافیک مشکل شما حل شه؟ یا تنظمات بازی رو بیار پائین.
Ardalan (12-09-07)
تمام تنزیمات پایین آوردم و آخرین Dx و ' درایور دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برم برا کرک ببینم چه میشه
کمکی از دستم بیاد در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks