من که گفتم سیتسم باید high end باشه؟فکر کنم سی پی یو و گرافیک شما ضعیف باشه .کلاک گرافیک شما چنده؟ کلاک و سرعت یا پرفورمنس گرافیک شما باید خیلی قوی باشه تا تنظیمات رو روی high بزاری.سی پی یو هم خیلی مهمه.حالا xp نصب کن ببین چی میشه.با سپاس
من که گفتم سیتسم باید high end باشه؟فکر کنم سی پی یو و گرافیک شما ضعیف باشه .کلاک گرافیک شما چنده؟ کلاک و سرعت یا پرفورمنس گرافیک شما باید خیلی قوی باشه تا تنظیمات رو روی high بزاری.سی پی یو هم خیلی مهمه.حالا xp نصب کن ببین چی میشه.با سپاس
|
|
Administrator
من اهل گیم نیستم ولی نظرم اینه که گرافیک شما جوابگو نیست ...
سپاس
SSA Super V.I.P
هر دو قشنگن در صورتی که سیستمت بکشه !.
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
ميگم اردلان جان يعني نه تو XP نه تو Vista اجرا نميشه؟؟
نميدونم والا
يا سيستمتت نميكشه
يا برو ويندوزتو يه بار ديگه نصب كن ببين چي ميشه
مدیر سابق انجمن
ممنون از همه دوستان
توی Xp نصبش کردم عالی بود
الان دارم با بالاترین جزیات بازی میکنم (با گرافیک امیدوار شدم)
در کل بازی قشنگیه
Bioshock هم که الان دارم دانلود میکنم که تا صیح تموم میشه
فقط دوستان اگر کرک مناسب دارن و قرار بدن ممنون میشم
مدیر سابق انجمن
بالاخره Bioshock رو نصب کزدم
باید بگم که فوق العادست
من فکر نمیکردم رو سیستمم جواب بده ولی دیدم به صورت پیشفرض روی بالاترین جزییات تنظیم شده و بسیار رون هستش و چه گرافیک خدایی داره
خیلی گرافیکش بالاست
البته انتظارم بیشتر بودش ولی همین هم عالیه
اولش شما در یک هواپیما هستید که سقوط میکنه و میوفته توی آب و بعد به یک شهر زیر آب هدایت میشی د و موجوداتی میبینید که همدیگه رو میکشن و ..
بقیش هنوز بازی نکردم ولی به نظر من بازی قشنگیه و ارزش بازی کردن داره
|
|
بازیش رو از کدام شرکت گرفتی؟کرک کردی؟حالا جلوتر برو اونوقت بازی برات جالب تر می شه؟
مدیر سابق انجمن
بازی رو دانلود کردم + کرکش از یه سایت دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا هم مشکلی نداشته
کاربر شهرسختافزار
ميگم سرعتت چنده مگه كه تونستي Bioshock دانلود كني در 8 ساعت؟
مدیر سابق انجمن
من با ماهواره دانلود میکنم و سرعتش سرسام آور هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه fifa 08 هم با حجم 2 گیگ دانلود کردم البته دموش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks