Armin-N (18-01-09), CROSSHAIR (19-01-09), Majid OC (18-01-09), murizaki_2000 (18-01-09), Overclocker (18-01-09), Quick (20-01-09)
درود
این عکس رو از توی البومهای عکسم همین الان پیدا کردم . در سال 84 یه گیم نت در شهرستان رشت داشتم که اومدیم با صندلی ماشین و فرمون بازی این کار رو انجام دادیم البته شیشه ها رو کاملا با برچسب مشکلی سیاه کرده بودیم و یک اسپیکر خفن هم روش گذاشتیم تا همه از بازی لذت ببرن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط saeed_hosseiny در تاریخ 19-01-09 انجام شده است
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
Armin-N (18-01-09), CROSSHAIR (19-01-09), Majid OC (18-01-09), murizaki_2000 (18-01-09), Overclocker (18-01-09), Quick (20-01-09)
|
آقا ما عکسی نمیبینیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (18-01-09)
درسته فکر کنم حجمش بالا بود به همین خاطر نیافتاده و الان حجمش رو کم میکنم و اینجا میگذارم
www.LionComputer.ir
سعید جان یک پیشنهادی بکنم ؟ این را بدون تعصب میگم ، آیا تا حالا آپلود سنتر عکس اختصاصی شهر سخت افزار را دید ؟ از نظر پهنای باند ، Thumbnail و ... ؟ با ثبت همیشگی عکس ها ؟ پیشنهاد میکنم اینجا آپلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر عکس های شما هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
saeed_hosseiny (18-01-09)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از لطفتون ولی فکر کنم که اینترنتمون امروز به مشکل بر خورده . چون عکسهایی که اپلود میکنیم رو خودمون نمیتنیم ببنیم ولی لینکشو با یاهو به دوستان دادم باز میشه براشون این دیگه نمیدونم چیه که این پارس انلاین بوجود اورده . والله این پارس انلاین یه گیر و مشکلی داره تو خدماتش .
الان روی اپلود سنتر شما اپلود کردم فکر کنم بتونید ببنید .
آخرین ویرایش توسط saeed_hosseiny در تاریخ 18-01-09 انجام شده است
www.LionComputer.ir
Shahryar (18-01-09)
ADSL ما پارس آنلاین بود که عکس هارو ندیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (19-01-09)
|
درود
دوستان نظرتون رو نگفتید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در اون سال خیلی از این قضیه استقبال شد ولی متاسفانه اینقدر فرموناه خرابی داشتن که کار رو کنسل کردم . بچه ها میومدن جو میگرفت اینها رو میزدن فرمونها رو درب و داغون میکردن . هنوز خرابیهاشون رو دارم .
www.LionComputer.ir
به نظر من خیلی زیبا طراحی شده و خیلی نزدیک به واقعیت هست ولی مانیتور LCD Wide اگر به جای این CRT ها گزاشته بودید خیلی مرکه میشد (البته سال 84 که مانیتور واید نبود !!) .
آقا دستی نزاشتید واسه این سیستم ها ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (20-01-09)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون زمان که LCD واید وجود نداشت . اگر دقت کنید در کنار صندلی یه جایی برای گذاشتن دنده گذاشته بودیم ولی بچه ها به دنده رحم نمیکردم و سریع داغونش میکردن از این بابت دنده رو حذف کرده بودیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.LionComputer.ir
سلام خیلی خوب بوده این طرح اگه تهران بود من الان با کله میرفتم!!!
از نظر سودآوری چطور بود؟
چون به نظر میرسه با این سبکی که داشتین فقط میشده ماشین بازی کرد ولی اونم با فرمون خیلی حال میده!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks