لی؟منظورتون شاید Leang باشه.اینا که میگید Challenge mode های بازی هست احتمالا که من نه زیاد اون رو یادمه نه زیاد Campaign اش رو یادم هست اما استراتژی های مختلفی هست خلاصه آسون هم نیستش چندان اما حرف من اینا نبود...این ها رو قبل از این که multiplayer شروع کنیم احتمالا زدم که دیگه زیاد یادم نیست چون بعدش دیگه همش مولتی می زدیم اما Challenge و Campaign و اینا همه تک نفره با دستگاه هست احتمالا اگه درست یادم باشه من حریف انسانی رو میگم.جنگ نامردی و غیر نامردی شرمنده من این اصطلاح هارو نشنیدم که بدونم راجع به کدوم بخش صحبت می کنید.من مسابقه معمولی رو دارم می گم با حریف انسانی!.با بازیکن انسانی بازی کنی معمولا وقتی سرعتی بازی کنن و Rush کنن بازی معمولا به اونجاها نمی کشه که موشک بسازی و از این کارا یا اگه بازی طولانی بشه با یه تونل ممکنه وا نده.مثلا من خودم با Toxic زیاد راش می دادم با Quad بازی اصلا به تونل زدن نمی کشید.یا دوستم که Air Force دوست داشت اونم اهل راش بود (گرچه باهاش تک به تک نزدم که ببینم نتیجه چی میشه).من که گفتم شما چندتا ویدئو ببین حداقل از مسابقه ها این بحثا بی فایده است.اگرم قبول نداری که هرطور راحتی خودتو ناراحت نکن نیازی نیست چیزی رو بهم ثابت کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks