با سلام
بازی Black Ops III را نصب و کرک ریلودد را هم کپی کردم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنی پیغام Black Ops III requires installation of the Windows Media Feature Pack میاد راه حلی هست؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
با سلام
بازی Black Ops III را نصب و کرک ریلودد را هم کپی کردم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنی پیغام Black Ops III requires installation of the Windows Media Feature Pack میاد راه حلی هست؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
|
ویندوز سیستم عاملتون ؟
سون 64 بیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid3369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو نصب کنید
http://www.softpedia.com/get/System/...ows-7-KN.shtml
حجمش یه خورده بالاست باید شب دانلودش کنم فردا نتیجه را اعلام میکنم خدمتتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس از همراهیتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (13-02-16)
|
فایل در حال دانلود هستش نصب کنم ببینم جواب میده یا خیر
فایل را دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنی این پیغام میاد:the update is not applicable to your computer
نسخه نصب شده روی سیستمن چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (13-02-16)
اگه منظورتون نت فریمورک ها هستن از 4 به بالا همه نصبن،بازی هم نسخه ریلودد هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks