به دقت مواردی که مطرح کردم و بخونید و همه را کامل جواب بدین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجددا بخونید چون پست را ویرایش کردم .
نسخه ی بازی را پرسیده بودم؟ (همه را کامل جواب بدین) .
منظورتون بازی Fortnite: Save the World 2017 هست؟
اگه این بازی هست ، در چه تنظیماتی بازی میکنید؟
این بازی در تنظیمات بالاتر ، قطعات قدرتمندی نیاز داره :
Fortnite: Save the World | Fortnite Wiki | Fandom
بعد از 10 دقیقه ، از task manager عکس نگیرید (هر چند از سربرگ performance اش هم بگیرید ، بهتره) . بلکه بعد از 20 دقیقه ، از نرم افزار msi after burner ، جوری که نمودارِ اطلاعاتِ اون مواردی که گفتم ، مشخص باشه ، عکس بگیرید .
باید میزان عملکرد کارت گرافیک ، همیشه ، حداقل ، بیشتر از 95 درصد باشه .
غیر از این باشه ، به احتمال زیاد ، اون بازی ، به یه قطعه ای نیاز داره که اون مقدار را سیستم تون کم داره . در عکسی که گرفتین ، انگار نشون میده که رم تون کم میاد .
به احتمالات کمتر هم ممکنه بخاطر هماهنگ نبودن درایور کارت گرافیک با بازی یا به روز نبودن سیستم عامل باشه (فرضاً درایور کارت گرافیک تون یا ویندوزتون به روز نیست یا بازی تون قدیمی هست) . یا ممکنه بخاطر تنظیمات سیستم عامل یا تنظیمات بازی باشه .
و حتی بخاطر خود بازی و کدهاش باشه که احتمالش کمتره .
How to Disable the Pagefile in Windows 10 (tunecomp.net)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه ی سئوالات را چه توی این پست و هم پست قبل ، کامل جواب بدین .
Bookmarks