سلام دوستان
هر کسی که مایل به انجام آنلاین بازی Command & Conquer Generals Zero Hour است لطفا آمادگی خودش رو اعلام کنه تا با هم آنلاین بازی کنیم.در ضمن دوستانی که از dial up استفاده می کنند هم می توانند در مسابقات شرکت کنند.
در ضمن باید Zero Hour Patch 1.04 را نصب کرده باشید.
برای بازی کردن می بایست برنامه ی Hamachi را دانلود کنید.
دانلود Patch 1.04:
http://www.mofunzone.com/game_patch_...ur_1_04.shtml#
دانلود Hamachi:
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.2.0-en.exe
To improve is to change. To perfect is to change often
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم بازی
قول میدم اروم بازی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا منم که خودت میدونی هستم یکی دیگه بیاد در اولین فرصت میریم بازی هی Cao Cao تو همه رو دانلود کردی؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
سلا مبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیو دان کردم ؟
این ایدی منه pm بده بازی کنیم
sohrabbike@yahoo.com
شبها 8 تا 2
آخرین ویرایش توسط SOHR@B در تاریخ 05-04-07 انجام شده است
به پست اول نگاه کن می فهمی چی رو باید دان میکردی داشی...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه باشه فقط عصبانی نشو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهم pm بده بازی کنیم من اونارو دارم
okبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کس دیگه ای نیست؟
To improve is to change. To perfect is to change often
چرا منو دوتا حساب کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول سلام به همه شاخهای محترم و محترمه
مانند cao cao & xfx
من که ازاول پایه بودم ضعیفم نیستم الکی هم از خودم تریف نمیکنم
هرکی پایست من 11.5 هر شب انم بیاد روی منو کم کنه
فعلا عرضی نیست
یا علی
کی generals zero hour 1.04 بازی میکنه؟ online?????
هرکی حاضره بازی کنیم ، واسم email بفرسته kh_bkh@yahoo.com با موضوع generals zh واسم ایمیل بفرستید. از هر جای ایران که باشین، دارم challenge میکنم. از هرجای دنیا که هستید اگه واقعا player خوبی هستی ، واسم ایمیل بزارین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks