من عقیده ام اینه که کامپیوتر برای بازی ساخته نشده ، برای گیم کنسول بصرفه تر و بهتره
کلاً از گیمینگ با کامپیوتر زیاد خوشم نمیاد و خیلی وقته که اصلا بازی هم نکردم باهاش
سپاس
Administrator
من عقیده ام اینه که کامپیوتر برای بازی ساخته نشده ، برای گیم کنسول بصرفه تر و بهتره
کلاً از گیمینگ با کامپیوتر زیاد خوشم نمیاد و خیلی وقته که اصلا بازی هم نکردم باهاش
سپاس
|
|
کاربر افتخاری انجمن
منم کاملا موافقم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنتم تقریبا روزی 3 ساعت میام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک جای خونده بودم که بازی ها البته بیشتر بازیها نه همه سلول های مرده مغز رو فعال می کنه و چشم و ذهن رو تیز میکنه.توی یکی از کشور ها روی تعدادی از جراحان تست کرده بودن که بازی های کامپیوتر چقدر تاثیر روی عمل کرد این جراحان داره.نتیجه گیری اونها این بود :یک تعداد که بازی می کردن دقت و عکس العمل اونها حین جراحی بیشتر بود ولی اون تعدا د که بازی نمی کردن یک مقدرا کند تر و دقت عمل پائین تر داشتن. با سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks