یه بازی فوتبالیست ها بود ژاپنی بود اسمش رو نمی دونم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cheat هاش رو هنوز هم یادمه :دی
بد
متوسط
خوب
خیلی خوب
یه بازی فوتبالیست ها بود ژاپنی بود اسمش رو نمی دونم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cheat هاش رو هنوز هم یادمه :دی
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
D J V A H I D (11-02-10), ripek (06-03-10)
|
|
ripek (06-03-10)
AMD>INTEL جان اینم دو تا از بازی های معروف به نام alaedin و ماریو ماشینی
دانلود alaedin با حجم 786 کیلو بایت:aladdin.zip
دانلود ماریو ماشینی با حجم 377 کیلو بایت:mkart.zip
اگه بازم خواستی بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط saeed_ebrahimi در تاریخ 15-01-08 انجام شده است
D J V A H I D (11-02-10), M A H R A D (15-01-08), Quick (30-01-08), ripek (06-03-10)
اقا/خانم virgil
اگر بازی را می خواهید اسمش را بگید تا براتون بذارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه من از تو این همه بازی از کجا بدونم کدوم را میگینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این بازی ای که می گین اسمش سوباسا نیست؟
D J V A H I D (11-02-10), ripek (06-03-10), Stream (15-01-08)
اون موقع که بازی می کردم فارسی هم بلد نبودم بخونم چه برسه به انگلیسی ! شاید سوباسا بوده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_ebrahimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
مخصوص آقا/خانم virgil
من بازی سوباسا 5 را براتون می گذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فکر نکنم کار کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما دانلود کنید آخه حجمش کم استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود با حجم 951 کیلو بایت:Captain Tsubasa 5 (J).zip
اگه بازم بازی خواستید بگید تا بذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آقا سعید یه بازی بود با کلش میزد زیر آجر ها قارچ میمد بیرون و میخورد بزرگ میشد .(فکر کنم ماریو بود اسمش )
اگه لطف کنی اون رو بزاری ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
کاربر شهرسختافزار
بازی cage natsumi 1990 کیج ناتسومیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_ebrahimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بازی comicer کمیسر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks