درود.
@amigames
داستان بازی هنوز مشخص نشده؟ شخص اول بازی کیه؟ اسم و عکس واضحی ازش منتشر نشده؟
هنوز خبری برای PC و Requirements هاش نیومده؟
درود.
@amigames
داستان بازی هنوز مشخص نشده؟ شخص اول بازی کیه؟ اسم و عکس واضحی ازش منتشر نشده؟
هنوز خبری برای PC و Requirements هاش نیومده؟
*MoJtAbA* (07-09-13), AC/DC (16-09-13), lorn (05-09-13), morteza_bn (14-09-13), P A R H A M (18-01-14)
|
کلا از اینکارا و شبیهش همونطور که میدونیم انجام شده و میشه بخاطر جبنه تبلیغاتش گرچه بهتره روش تمرکز نشه...
زیاد تحقیق نکردم تا اونجا که شنیدم سه تا شخصیت اصلی داره که همشون یجورایی خلافکارن مثلا یکیشون سارق بانک بوده قبلا و اینکه توی برخی از جاهای بازی میتونی بین سه تا شخصیت انتخاب کنی با کدوم داستان و ادامه بدی و مثل اینکه همینکار روی داستان بازی تاثیر داره خود بازی ام توی San Andreas مدرن هست...تریلرهای شخصیت های بازی چند وقتی هست اومده بیرون راجع به بخش آنلاین بازی هم خبرایی اومده مثل اینکه شونزده نفره هست و توش میشه کارای مختلف و زیادی انجام داد مثل سرقت بانک و مسابقه با قایق موتوری و از اینطورکارا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PC ام هنوز خبری نیست اما دفعه آخر که یه 8 ماهی فکر کنم طول کشید تا نسخه PC بیاد.از اونجایی که هنوز خبری واسش نیست و حتی هنوز تایید هم نشده نیازهای سخت افزاریشم روو نشده میشه حدسایی زد اما دقیقش فکر نکنم گفته شده باشه مگرنه به منزله تایید عرضه نسخه PC هست...
*MoJtAbA* (07-09-13), AC/DC (16-09-13), P A R H A M (18-01-14), Rezasam1 (09-09-13)
با سلام
با رنج و مشقت مضاعف بازی GTA V نسخه COREPACK با حجم حدود 40 GB رو دانلود و نصب کردم
ولی اجرا نمیشه ، چندوقت کرک هم امتحان کردم ولی نشد که نشد
آخرین پیشرفتم شروع لانچره که که میگه برای فعالسازی باید به اینترنت وصل باشیده
خوب میشه دوستانی که بازیو نصبیدن و با موفقیت از 7 خان رستم گذشتند بگن چطور اجرا کنم
ضمنا ویندوزم هم 10 64بیتی هااااا
ممنون
بازی پس از نصب چند گیگ میشه؟ و همینطور پوشه dlcs رو حجمش رو ببین؟ اعلام کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی دارای ستاپ نصب هستش و بعد از نصب حدود 50 گیگ در میاد
ضمنا تا جایی که میدونم از این نسخه بخش بازی چندنفره و کلیه زبان ها به جز انگلیسی حذف شدن تا حجمش کم شه
پوشه DLC در مسیر نصب دیده نشد
KOOROSH K (18-10-16)
|
اوووووووو مااااااای گااااااااش
این یعنی 5 گیگ دیگه
باشد بعد از دان و نصب نتیجه را اعلام میکنم ایشالا
salpc (17-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks