من بازی gta iv رو دارم ولی وسط بازی یا هنگ می کنه یا ارور می ده. مشکل چیه؟
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
من بازی gta iv رو دارم ولی وسط بازی یا هنگ می کنه یا ارور می ده. مشکل چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مشخصات سیستمت رو به طور کامل بذار تا بررسی کنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Video Card:1GB ATI
CPU:2.20GHz intel
RAM:2.00GB
Windows:XPSP3
کاربر شهرسختافزار
Video Card:1GB ATIبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Video Card:1GB ATI
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآقای عزیز چرا 10 تا 10 تا پست میزنی ؟! میدونی این کار خلاف قوانینه ؟! اینجوری به پستتون جواب که داده نمیشه هیچ ... ممکنه اخطار هم بگیری و سرانجام اخراج هم بشی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamecock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز من بازی GTA IV را نصب کردم اما بازی موقع که play میزنی ارور میده ارور
you are not currentiy logged into social clob.
login to social required to access online multiplayer and video uploading to social tv.
بعدش روی ok که کلیک کنی یه پنجره دیگه میاد که دوباره شعر میگه و میگه برو تو این آدرس http://www.rockstargames.com/support
آخرین ویرایش توسط zxc11 در تاریخ 14-01-10 انجام شده است علت: بازسازی مطلب دقیقتر
کاربر شهرسختافزار
کسی نبود جواب ما رو بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zxc11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zxc11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزیز بارها و بارها جواب مشکلی که شما داری در همین تاپیک داده شده ... بگردی پیدا میکنی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks