itkh (12-08-09)
شایدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از وقتی DirectX9c آپدیت شده ریختم مشکل حل شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
itkh (12-08-09)
واسه استفاده درست از این بازی باید DirectX 10 رو نصب کنی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شما تازه یادت افتاده که DirectX 9c رو نصب کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من با DirectX 10 مشکل blue screen داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت دوستان محترم
من ابتدا نسخه ای را خریدم که پس از نصب 4 دی وی دی روی هارد برنامه را نصب می کردم و کرک مربوطه را هم کپی میکردم. در این حالت چهار بار تست کردم بازی فقط یکبار اجرا میشد و پس از ری استارت خیر.
ناچارا پاک کردم دوباره بعد از نصب بازی از پچ GTAIV_Patch_1030 و کرک GTA_IV_1.0.3.0_Crack بازی براحتی بالا میاد. مشکل سرعت نداره و سیو هم میشه اما مشکلات بسیار مهم:
*لرزش دوربین که واقعا دچار سرگیجه میشی
**حرکت بی اختیار ماشین
***در موبایل امکان استفاده از صفحه کلید برای شماره گیری و ورود کدهای تقلب نیست.
لطفا من را راهنمایی کنید چون چندین صفحه را مطالعه کردم اما از آخر نفهمیدم بهترین کرک و پچ برای رفع این مشکل کدام است و لطفا لینک مربوط به آنها را هم قرار دهید.(لطفا نفرمایید قبلا توضیح داده ام...چون در این صفحات متوالی به یک نتیجه روشن و قطعی نرسیدم.)
با تشکر از شما عزیزان
صفحه 36 در پست 360برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahanpour-sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.mediafire.com/download.php?wgzmvjynmwb
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی
ضمن تشکر از پاسختون این فایلی که لطف کردید برای دانلود قرار دادید را دانلود کردم دقیقا همون کرک منه با همون تعداد فایل با همان نام و همان حجم. اگر واقعا این بهترین کرکه پس شاید پچ من مشکل داشته باشه. پچ من GTAIV_Patch_1030 است. آیا پچ مورد نظر شما هم همینه؟
من پچشو از داخل dvd بازی ریختمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahanpour-sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجمش چقدره؟ قابل گذاشتن در رپیدشیر هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فکر کنم 80mbبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahanpour-sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون پچ رسمیه پس حتما توی سایت اصلی بازیم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محبت کنید آدرس سایت بازی تان را قرار دهید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks