*MoJtAbA* (27-06-14)
سلام به دوستان , من تو تاپیک گشتم راه حل این مشکلو پیدا نکردم ..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که یه دکمه ایی رو میزنم بازی یه لحظه لگ میزنه
مثلا موقع راه رفتن وقتی w a s d رو میزنم لگ میزنه یا تو ماشین وقتی space رو میزنم.... یه لگ لحظه ای میزنه , خیلی رو مخه
از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی ندارم با بالاترین رزولیشن روون اجرا میشه , (پایین پایینم اووردم این مشکلو داشت) ویندوزمم 7 64bit
یکی به دادم برسهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-06-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آپدیت رو نصب کنید ، صد در صد مشکل حل خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
دوست عزیز من نظرهای این لینکی که دادیو خوندم خیلیا گفتن ایراد داره!!!!
من با این حال بازی تقریبا 30% رو رفتم نصب کنم پچو سیوام میپره؟!
اینکه گفتم 100% بخاطر این بود که یک کاربر دیگه توی همین انجمن این مشکل رو داشت ، پستی که ایشون زده بودند با پست شما هیچ تفاوتی نداشت ، بعد از نصب این آپدیت مشکلشون حل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نخیر ، هیچ مشکلی برای سیو ها ایجاد نمیشه ولی برای احتیاط پوشه سیو رو یه جایی کپی کنید.
amirgame (27-06-14)
|
داداش پوشه سیو تو سون کجاس؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-06-14)
اگر اشتباه نکنم باید اینجا باشه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 27-06-14 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آپدیت کردم درست شد
پوشه سیومم دوباره ریختم همونجا
مشکل لگ درست شد ولی سیوامو نمیاره
از اول میاره!!!
الآن قیافمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمت چه شبیه منه اول فکر کردم خودم پست جدید گذاشتم خبر ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به احتمال آپدیتی که ریختی و اینا (احتمالا کرکی چیزی ام ریختی روش من چک نکردم محتویات لینکی که گذاشته شده رو) جایی که بازی سیو میشه رو عوض کرده. یکم بازی رو دوباره انجام بده تا یک سیو ایجاد بشه(گرچه شاید الانشم شده باشه) حالا نام سیوی که از قبل داری رو روی هاردت search کن جای سیو جدید به دست میاد. گرچه من از این مشکلات نداشتم شاید راه حلش یه چیز دیگه باشه.
amirgame (07-07-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرچممون بالاس داداش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks