lord asghar (06-09-11)
چرا umdf در eflc نصب نمیشود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط godmother برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lord asghar (06-09-11)
salam be hame...man vaghti varede bazie gta IV misham safheye namayesh moratabban invaro oonvar mishe . kheili tekoon mikhore va aslan nemishe bazi kard.rahnamaee mikham...albate ino midoonam ke moshkel az safhe namayesham nist .(moshkele man tekoon khordane doorbibinie ke poshte sare niko hastesh)age mishe ye rahi begin ta dorostesh konam
lord asghar (06-09-11)
من بازی رو نصب کردم ، این ارور رو میده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ayroon در تاریخ 07-07-11 انجام شده است
lord asghar (06-09-11)
واي خدا شما دارين چي ميگين من هنوز بازي رو نتونستم اجرا كنم خوشبحالتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در ابتدا مشكل gta iv fatal erorr:dd3d50 مواجه بودم ولي با يه بچ رفعش كردم بعد مشكل xlive.dll داشتم كه دانلودش كردم و در system32 درxp كبي كردم حالا با مشكل gta iv fatal erorr :WS10 مواجهم كمك.كرك RAZOR 1911.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lord asghar (06-09-11)
يك سال بعد....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lord asghar (06-09-11)
سلام دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D-_-J برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو جدید سایت شما هستم و بخاطر کمک هایی که به همدیگه میکنین عضو شدم تا به من هم کمک کنید
پارت اول و دوم پست اقاوحید لینک هاش خراب شده.خواهش میکنم یکی لطف کنه و برای من قراربده.شدیدا نیازدارم
خیلی خیلی ممنونتون میشم
lord asghar (06-09-11)
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هرچی سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
شما یکم صبر کنید من چندجا براتون درخواست میکنم اگه پیدا شد حتما براتون قرار میدم
سپاس
lord asghar (06-09-11), yab (02-08-11)
آخرین ویرایش توسط farshidd در تاریخ 02-08-11 انجام شده است
keykavoos (29-03-13), lord asghar (06-09-11), P A R H A M (04-08-11)
سلام به همه
کسی کرک سالم بازی که بازی رو بشه سیو کرد رو داره؟و البته سالم اگه هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام به همه
کسی کرک سالم بازی که بازی رو بشه سیو کرد رو داره؟و البته سالم اگه هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks