abbas_gh68 (04-11-09)
ممنون دوست عزيزم . اگه زحمتي نيست يه توضيحي در مورد اين برنامه ميديد؟؟ و نحوه ي نصب يا اجراش؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MmahdiB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbas_gh68 (04-11-09)
یه بار سیو هاتونو در C:\Documents and Settings\user\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegamesبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط popstar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قرار بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbas_gh68 (04-11-09)
ممنون از همگي . پچ 1.0.3 روو ريختم مشكل سيو حل شد . از همگي ممنون.
abbas_gh68 (04-11-09)
سلام
نمیشه gtaiv را روی ویندوز 7 اجرا کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من خودم تست نکردم ولی به نقل از دوست عزیز ™Ali باید بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbas_gh68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک پاسخ اصلیمن حتی روی Win 7 Beta هم این بازی رو به راحتی انجام دادم
abbas_gh68 (05-11-09)
من خودم نصب کردم هم روی نسخه ی rtm و هم روی نسخه retail همین الان هم روی کامپیوترم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbas_gh68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbas_gh68 (05-11-09)
سلام به دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم لینک مستقیم این برنامه رو برای کسانی که می خواهند دانلودکنن بذارم.راستی لینک رپیدشیرخراب هست وفقط لینک مگاآپلودکارمی کنه.
http://lb.rapidgo.net/3f7972a2bb03cd.../GT4.cr4ck.rar
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
abbas_gh68 (05-11-09)
من که نتونستم شاید احتیاج به پچ داشته باشه
لطفا راهنمایی کنید ویندوز من win 7 build 7600هست
سلام .
من یه سیو کامل میخوام که از revenge رفته باشه که رومن نمرده باشه .
ماشین لامبورگینی زرده که پیداش میکنی توش باشه(تو پارکینگ خونمون باشه) .
100% باشه .
همراه با فایل xlive باشه .
(اگه ممکنه ماشین رومن هم توش باشه)
واقعا ممنون میشم اگه این سیو رو برام بگذارید .....
سلام من توي اين قسمت a revenger's tragedy هر كاري ميكنم نميتونم سوار هلكوپتر ديتري بشم هر چقدر SPACE را ميزنم با سرعتهاي مختلف سوار نميشه يك نفر كمك كنه سيستمم هم خيلي بالاست GEFORCE 9600 DDR3
4 GIG RAM GEL
INTEL DUAL 8200
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks