سلام من 1.0.4.0 رو که نصب میکنم ارور the ordinal 5297 could not be located in the dynamic link library xlive.dll میده مشکل از کجاست ؟
سلام من 1.0.4.0 رو که نصب میکنم ارور the ordinal 5297 could not be located in the dynamic link library xlive.dll میده مشکل از کجاست ؟
|
|
شما فایل xlive.dll که در کرک هستو هم کپی کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MR.Fantastic در تاریخ 03-09-09 انجام شده است
آره جدا گرفتم تو Windows/system ریختم جای دیگه ای هم باید بریزم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چی تو پوشه کرک هستو باید توی محل نصب بازی بریزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks