fiorano (22-08-09)
بهتره یا بیخیال GTA IV بشی یا اینکه XP SP3 نصب کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fiorano برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره پچ 1.0.4.0 نوشتن که بعضی ناهماهنگی های بازی با OS برطرف میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fiorano (22-08-09)
کاربر شهرسختافزار
الان دارم 1.0.4.0 رو دانلود میکنم.نیازی به قبلیا که نیست؟چون تو این جدیده مشکلات قبلی باید حل شده باشه قاعدتا.
احتمالا نیازی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fiorano برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بهتره روی XP SP3 بازی کنی چون اینجوری دردسرش کمترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fiorano (22-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من حتی روی Win 7 Beta هم این بازی رو به راحتی انجام دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fiorano (22-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من دوباره بازی رو نصب کردم اما وقتی که سیوهای بازی رو تو مسیر قبل کپی میکنم تو لیست لود نمیشه و بازی از اولین مرحله شروع میشه مسیر هم اینه:
C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ممنون میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا به خاطر تغییر در پچ آپدیت هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما دفعه قبل از کدام پچ استفاده می کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_061 (22-08-09)
کاربر شهرسختافزار
از همین پچ 56 مگی استفاده میکنم + کرک رازر ، الان و دفعه ی قبل هم از همین پچ و کرک استفاده میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونید مشکل چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید سیو هاتو در این مسیر بریزی
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
کاربر شهرسختافزار
اینجا هم کپی کردم لود نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی بیخیال سیو بشم و از اول بازی کنم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان زیادی بودند که به خاطر همین مشکلات از اول بازی کردند شما هم روش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بشین از اول بازی کن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks