کرک ورژن 1.0.3 رو لطف کنید .
|
این پچ برای frame rate تاثیری دارد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فقط یکی از خواصش هست !!!
در ضمن این سومین پچ ای هست که تا به حال اومده و کلی از مشکلات بازی و ..... حل شده .
منظور کرکش هست نه پچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پچ که مشکلی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .ببینید جواب میده یا نه !
کسی کرک 1.0.3 رو پیدا نکرد ؟؟!!!!
بعد میگن چرا تاپیک جدا میزنید واسه درخواست کرک !!!!!
.
.
....
......
Overclocker (28-03-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
286.19KB ؟!!!!
|
والا من ( چرا دروغ بگم ، داداشم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) همین 3 ساعت پیش ، داشت با همین کرک و پچ 1.0.3 مقادیر زیادی ، بازی می کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه دانلود کردن و نکردنش با شماست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Overclocker (28-03-09)
خیلـــــــــــی ممنون
من فقط موندم با چه ADSL ای دانلودش کنم !!!!! 1 مگ ، 2 مگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مال دومش بود :دی اولش فکر کردم کار نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
به داداشت بگو حله ؟ مشکلی نداره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks