سلام و خسته نباشيد چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جوابم را بديد؟
من به story compelet رسيدم اما 1- بازي 60.50% است 2-مگه رومان نميميره، چون واسه من نمرد؟ 3-ديگه ماموريتي نيست؟!
ممنون ميشم جواب بديد
کاربر شهرسختافزار
سلام و خسته نباشيد چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جوابم را بديد؟
من به story compelet رسيدم اما 1- بازي 60.50% است 2-مگه رومان نميميره، چون واسه من نمرد؟ 3-ديگه ماموريتي نيست؟!
ممنون ميشم جواب بديد
|
|
3 مرحله به اینکه مراحل تمام بشند 2 مرحله به شما می دهد که یکی از آنها بروید رومن میمیرد و یکی کیت اما اسم مراحل را یادم رفته است شرمنده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آخه حتي اسم نويسي هم كرد كساني كه ساختن بازي را الان هيچ ماموريتي ندارم انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر پرنده ها را کشتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه اما وقتي اون پيرمرده را كشتم كه دوست دختر نيكو را كشت اسم نويسي كردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته این آخرین مرحله است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما بعضی مواقع که در خیابانها می روید یک شکل آدمک به شما در نقشه پایین صفحه میدهد با رفتن به آنجا و سوار کردن یک نفر به شما یک ماموریت می دهد.
اما نمی دانم به در صد مراحل اضافه می شود یا نه!!
شما از کجا نگاه می کنید که چند درصد مراحل را رفته اید؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بيشتر اون ها هم انجام دادم اما من ميگم رومان نمرد !!!! و ديگه ماموريتي هم نيست آيا بازي تمام شده يا نه؟؟؟چون از خيلي ها شنيدم رومان ميميرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks