خوب حالا ببین مشکل ما حل شدنیه یا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا ببین مشکل ما حل شدنیه یا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamalyloveing@yahoo.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخب خدمت شما عرض کنم که این بازی بیشتر سی پی یو میخواد تا گرافیک ... که شما از حداقل سخت افزار برای اجرای بازی یه چیزی کمتر دارید... سی پی یو شما تک هسته اییه ... در صورتی که حداقل سی پی یو دوهسته ای لازمه ... گرافیک تون هم که اصلا نمیشه انتظاری ازش داشت... 8400 gs ... ولی شما این کارایی رو که میگم انجام بدید ... اگه بازم نشد ... از خیرش بگذرید و کمپلت پاکش کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزولیشن رو رو پایین ترین حد بزارید (800*600) 85 هرتز خوبه
texture quality و render quality رو هم روی کمترین حد ممکن (low) بزارید...
view distance و ditail distance رو هم رو پایینترین حد بزارید (0 یا 1 )
درایور کارت گرافیکتون رو از توی سایت انویدیا آپگرید کنید
game for windows live رو هم آپدیت کنید
امیدوارم که دیگه مشکلت حل بشه...
آقا وحید خیلی خیلی ممنون این کارهایی که گفتی انجام میدم.اما یه راهنمایی دیگه میخواستم .من میخواستم گرافیک بگیرم که یه جوری بشه هم خوب باشه هم قیمت مناسب داشته باشه چی بگیرم در ضمن گرافیکهای جیفورس نوعGS خوبه یا GT چه فرقی باهم دارند.وسی پی یو میخواستم بگیرم دو هستهای چی بگیرم که با مادر بوردمن جواب بدن وGTA را در حد اینکه همه تنظیماتش رو وسط قرار بدی بازی کنی.یعنی متوسط کیفیتش رو بازی کنی آخه همه چیزو بزاری رو Low حال نمیده بازی کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Main Bord:M.B Solonex945GZ775
بعد من اگه مجبور بشم یه سیستم دیگه جمع کنم بخیال این بازی نمی شم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا میشه آپدیت گرافیکم وGame For Windowse Live را ادرس یا لینگش رو برام بزاری خیلی ممنون میشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشن کمک کنین
نمیدونم ax میاد یا نه.
775 سلرون هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط farhadnamir_20032003 در تاریخ 07-01-09 انجام شده است
عرض کنم خدمتتون که شما اون بالا تو بنچمارکتون سی پی یو 3 فول هست... اما در اینجا که پروپرتیز گرفتی سی پی یوت 2.8 پنتیوم دی هست...!!!!!!!!!!!!! هیچ معلومه چه خبره ؟
این مادر بوردی رو که شما گذاشتی... لطفا اسم درستش رو بذار... چیزی به این نام وجود نداره !!!
رمهات کافیه ...!
مدل دقیق مادربرد رو بزار تا ببینم چه سی پی یو یی رو ساپورت میکنه !!! و آیا اینکه درگاه گرافیکیت agp هست یا pci-ex ؟؟؟؟؟؟؟ !!!!
پاورت چیه ؟ شاید لازم بشه پاور رو هم عوض کنی !!!
این کارا رو که گفتم انجام بدید تا بریم سر مرحله بعدی !!!!
خدا صبرمان دهد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا جواب سوالهای ما رو هیچ کی نمیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام
یه سوال داشتم
من میرم توی تنظیمات و روزلوشن رو کم یا زیاد میکنم ولی برای بار دوم که میام دوباره برمیگرده سر جای اولش
و مهمتر از همه این که من نمیدونم چجوری باید تو بازی سیو کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 3 بار هی میرم تو بازی چند تا کار انجام میدم ولی سیئ نمیشه ..اخه من یه جا خونده بودم به طور اتوماتیک سیو میشه.....توی تنظیمات هم autosave رو فعال کردم ولی هر سری که میرم تو بازی دوباره اون گزینه off میشه
مشکل چیه ؟
دوباره کرک رازور 1911 رو میذارم واسه اونایی که هنوز مشکل لرزش دوربین و ... دارن ...این جدیدترین نسخه این کرک هست که به تازگی آپدیت شده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks