شهریار من دارمش ، میخوایش ؟
البته باید بگم یکی از بچه ها برات رایت کنه ، مال خودم نیست .
شهریار من دارمش ، میخوایش ؟
البته باید بگم یکی از بچه ها برات رایت کنه ، مال خودم نیست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا تو اراک کسی ندارید؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من gta iv رو دارم میخوایش ؟
اراکی ام
از پاساژ طلا خریدم
سلام به دوستان , من تو تاپیک گشتم راه حل این مشکلو پیدا نکردم ..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که یه دکمه ایی رو میزنم بازی یه لحظه لگ میزنه
مثلا موقع راه رفتن وقتی w a s d رو میزنم لگ میزنه یا تو ماشین وقتی space رو میزنم.... یه لگ لحظه ای میزنه , خیلی رو مخه
از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی ندارم با بالاترین رزولیشن روون اجرا میشه , (پایین پایینم اووردم این مشکلو داشت) ویندوزمم 7 64bit
یکی به دادم برسهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-06-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آپدیت رو نصب کنید ، صد در صد مشکل حل خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
دوست عزیز من نظرهای این لینکی که دادیو خوندم خیلیا گفتن ایراد داره!!!!
من با این حال بازی تقریبا 30% رو رفتم نصب کنم پچو سیوام میپره؟!
|
اینکه گفتم 100% بخاطر این بود که یک کاربر دیگه توی همین انجمن این مشکل رو داشت ، پستی که ایشون زده بودند با پست شما هیچ تفاوتی نداشت ، بعد از نصب این آپدیت مشکلشون حل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نخیر ، هیچ مشکلی برای سیو ها ایجاد نمیشه ولی برای احتیاط پوشه سیو رو یه جایی کپی کنید.
amirgame (27-06-14)
داداش پوشه سیو تو سون کجاس؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks