بادرود
براساس ادعای سایت Wikipedia کمپانی Rock Star games که کار ساخت و انتشار سری بازیهای GTA رو
بعهده داره این کمپانی برای PC قسمت پنجم این بازیها نسخه ای رو در نظر گرفته ولی تاریخ عرضه رسمی اون
رو به بازار تاکنون اعلام نکرده که این موضوع رو در اوایل همون صفحه میشه مطالعه کرد. ولی فکر نمیکنم که مدت
زیادی بدرازا بکشه که نسخه PC اونهم مثل بقیه گیمها روونه بازار بشه ! حتی من به یکی دوتا سایت که البته زیاد
هم معتبر نبودند ( نسبت به Wikipedia )مراجعه کردم که تاریخ انتشار نسخه PC رو همون 2013.2 اعلام کرده بودند !
ولی مطمئنا با توجه به اینکه کلا چونکه برای PC نسخه ای در نظر گرفته شده پس حتما خیلی زود در دسترس همه
قرار گرفته میشه .
راستی بازی جدید Need For Speed _ Most Wanted یا همون جنون سرعت ( تحت تعقیب ) خودمون البته زیاد
شبیه GTA IV نیست که حالت open world داشته باشه ولی از لحاظ ماشین بازی و پلیس بازی دست GTA رو حسابی
از پشت بسته و گرافیگشم که حرف نداره و واقعا هم حسابی مهیجه و عرق ادم رو در میاره !! توصیه میکنم اونهایی که
طرفدار هیجان و ماشین سواری اساسی هسنتد این بازی جدید رو حتما فراموش نکنند که اگه بازیش نکنند کلی سرشون
کلاه رفته !!
Bookmarks