قشنگه. میری یه موجودی واسه خودت میسازی خیلی باحال هر شکلی که خواستی درش میاری. خیلی کارا میشه تو بازی کرد. فکر کنم نوابر یا اکتبر امسال بیاد...
قشنگه. میری یه موجودی واسه خودت میسازی خیلی باحال هر شکلی که خواستی درش میاری. خیلی کارا میشه تو بازی کرد. فکر کنم نوابر یا اکتبر امسال بیاد...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
مبلاد جان این بازی اومده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه ولی نزدیک شدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات زیادی ندارم فقط دمو بازی کردم.
پس اومده....
الان تو ایران جایی دیدی؟ بریم بخریم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
آره همه جاها دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (20-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks