بله حق با شماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما خیلی هم ساده نیست چون تو سایت میزنن موجود بعد شما خرید میکینید حتی قبلش تماس هم میگیرید و میگن موجوده.
اما بعد چند روز برا تهران، میبینید دستتون نمیرسه و بعدش به شما میگن یا صبر کنید یا شماره کارت بدید پولتون رو پس میدیم که خود این قضیه پس دادن پول هم همون لحظه نیست و ممکنه مدتی طول بکشه.
در نهایت پولتون رو پس میگیرید اما ممکنه یک هفته از اون موقع دیگه گذشته باشه و قیمت اون قطعه بالاتر رفته باشه.
و این کارشون از نظر قانونی هیچ پیگیری نداره چون تو قوانین هست که ممکنه قطعه ای این داستان براش پیش بیاد.
اما اینکه چرا چند ماهه اینطور شده داستانش اینه که موجودی انبارش رو خیلی کم کرده لیون که پول کمتر بخوابه تو جنس مخصوصا به خاطر ضرر زیادی که روی کالاهای پرفروش مثل کارت گرافیکا کردن که با هر روز با افت قیمت مواجه میشدن اما نمیخواستن ارزون کنن و ضرر بدن از اون ور سایتای دیگه خب خرید قدیمشون نبوده قیمت پایین میذاشتن.
الان دیگه خیلی موجود نمیکنه و از چن تا فروشنده که بعضا دوستان من هم هستن تو بازار آمار موجودی میگیره و اون کالا رو با سودش که میکشه روش تو سایت میزنه موجود بدون این که تو انبار خودش باشه واقعا و ایراد قانونی هم نداره.
اما وقتی کسی میخره و پولش رو میده و بعد لیون میخواد از فروشنده ها بگیره جنس رو ممکنه یا فروشنده ها تموم کرده باشن یا قیمتش اونقدری بالا رفته باشه که دیگه نتونه سود کنه چون به مشتری که نمیتونه بگه بیشتر پول بده (این غیر قانونیه) برای همین میگه اشتباهی موجود بود و همون پولتون رو پس میدم (بارها دیده شده این اتفاق افتاده و فرداش همون جنس اما قیمت جدید که گرون تر شده تو سایت دوباره موجود شده)
البته میگم نکات مثبت هم داره سایتش. انجمن نسبتا خوبی هم داره برعکس فروشگاه های دیگه اصلا انجمن ندارن. و اینکه مکان تحویل حضوری داره که بقیه اکثرا ندارن.
و صحبت من صرف لیون نیست. دیجی کالا و خیلیای دیگه خیلی بدتر هستن تو خیلی موارد. الان کارت 1050 ti رو دیجی گذاشته 10 و نیم میلیون!!! بدون گارانتی هر چقدر هم پیام گذاشتم و تذکر دادم که گرون فروشیه آشکار در حد چن میلیون برای گرافیک قدیمی همه رو حذف میکنن.
یا تاپ رایان قیمتاش خیلی وقتا خوبه و از اون هم خرید کردم. اولا خرید حضوری نداره که بده، که بعدا متوجه شدم چرا چون اصلا یک قطعه هم خودش نداره و فقط کارشون گرفتن از بقیه و فروختن به شماست و هر چی سفارش بدید اونا زنگ میزنن از فروشنده ها اونی که کمترین قیمت رو میده میخرن و برای شما میفرستن! اینو به دلیل بازدید های چند باره خودم از کل شرکتشون دارم با اطلاع میگم.
و خدا نکنه جنسی که فرستاده باشن یه مشکلی داشته باشه اینا میگن اونی که خریدیم ازش باید پاسخگو باشه اون میگه اینا!
برای سند هم خب من عملا باید هر صقحه خرید و مکالمه تلفنی باهاشون رو از اولش ضبط کنم (که اینکار بدون اجازه طرف مقابل غیر قانونیه مگر اینکه فقط صدای خودم ضبط بشه و خیلی دادگاه پسند تو هر جمله خودم جواب طرف رو هم بیارم جوری که مشخص باشه اون تایید داده)
تا آخرین مرحله کلی عکس و صدا و فیلم ضبط بشه تا اگه یکی از این مشکلات پیش اومد بتونم همه رو اینجا بذارم!
چون ممکنه از 10 تا خرید یک نفر دو تاش اینجوری بشه اما باید 10 بار این کارا رو بکنه چون از قبل که نمیدونه چی میشه!
فروشگاه ها هم من با خیلیاشون صحبت کردم اصلا اهمیتی به چیزایی که تو انجمنا گفته میشه نمیدن و میگن ما فروش خودمون رو داریم.
حتی گارانتی ها که تو سایت خود ما میزان رضایت مندی مشتری دارن و درجه بندی اکثرا اصلا نمیدونستن همیچین چیزی هست و بعدش هم که فهمیدن گفتن اصلا مهم نیست برامون...
به شخصه هم قصد تخریب هیچ جایی رو ندارم و حتی یه بارم نه شکایت کردم نه پیگیری،
صرف اینکه یکی دو تا از دوستان اومدن تجربه شون رو گفتن من هم تجربه خودم رو گفتم.
که یه مقدار با دقت بیشتر خرید کنن دوستان و حتما موجودی کالای خریداری شده شون رو قبل خرید تلفنی بپرسن با این تاکید که حتما با انبار چک کنن اپراتور ها و حتی از دو سه اپراتور جدا استعلام کنن.
قیمتش هم با جاهای دیگه چک کنن.
Bookmarks