بنده بار ها تجربه ی خرید قطعه به عنوان موجود تو لیون رو داشتم که بعدش کنسل کردن مخصوصا از پاییز پارسال (قبلش خیلی بهتر بود)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من خودم مستقیم ار وارد کننده ها میگیرم یا خودم وارد میکنم، و خیلی خیلی کم پیش میاد اینترنتی خرید کنم و دلیل این چن بار تجربه هم این بود که یا اون جنس تو بازار نبود اما لیون موجود زده بود یا اینکه قیمتش رو خیلی پایین گذاشته بود.
اما پیش هم اومده که حتی شرکت وارد کننده تو انبارش نداشته و تو بازارم نبوده و لیون گفت یه دونه موجوده و همون روز هم فرستاد. یا تو سال های قبل تر جنسایی رو با قیمت زیر کف بازار میذاشت و واقعا هم به دستم میرسید.
بعنی هم نکات مثبت داشته هم منفی اما تجربه شخصی خودم و چندین نفر دیگه که تو این اواخر دیگه بیخیال لیون شدن و سمت من اومدن میگه که کیفیت کارشون پایین اومده و حتی تو بعضی اجناس قیمتای خیلی بالا گذاشتن. تا همین چن روز پیش گرافیک 3090 SUPRIM X رو با قیمت 92 میلیون داشتن میفروختن!!! در جالیکه هم رده قیمتیش مثل استریکس ایسوس 12 میلیون ارزون تره. همون 3090 سوپریم هم تو بازار نزدیک 8 تومن ارزون تر بود! صرفا یک مثال بود.
، و خیلی از کسایی که به من مراجعه کردن از اون تاریخ سالها مشتری لیون بودند اما به دلیل مشکلاتی که با لیون از 7-8 ماهه پیش پیدا کرده بودند برای تهیه قطعات به من رجوع میکنن از اون موقع.
Bookmarks