سلام به همه اعضا
مطلبی که می خوام مطرح کنم رو کاملا جدی بگیرید چون این روزا که دلار صعودیه بعضی کاسبای بی وجدان شدیدا دارن سو استفاده می کنن- نمونه اش همین لیون کامپیوتر
سناریو اول
شما از لیون کامپیوتر یه چیزی سفارش میدین پول واریز می کنید ولی بعد چند روز علافی میگن موجود نداریم بیا پولتو پس بدیم! در صورتی که همون کالا رو موجود دارن و فقط به طمع افزایش قیمته.
طبعیتا هم چند روز علاف میشین هم قیمت ها بالا رفته و الان باید یه چیزی روش بزارید که برای یک کیس کامل می تونه چند میلیون تومن خسارت باشه
سناریو دوم
شما یه چیزی سفارش میدین ولی همونو ارسال نمی کنن! مثلا شما پردازنده باکس با قیمت بالاتر سفارش دادی ولی برات Tray میفرستن با قیمت پایین تر
جواب توهین آمیز
شما تماس میگیری با پشتیبانی یا حتی خودشون تماس میگیرن که کالا موجود نیست بیا پولتو پس بدیم ولی در اصل همون لحظه همون کالا رو موجود دارن فقط قیمتشو بالا بردن!
برای من به جای باکس مدل تری فرستادن و با کامل پر روی میگفتن ببخشید موجود نداشتیم! در صورتی که همون لحظه که زنگ زده بودن رو سایتشون موجود بود و حتی افزایش قیمت داده بودن!
اعتراض هم که کردن در کمال پر رویی گفتن این اشتباه سیستمیه موجود نداریم!
عکسارو تماشا کنید کاملاً متوجه میشین که چقدر کلاهبردارن
اینا اصلا موردی نیست و دارن تو این شرایط از بدبختی مردم سود می کنن با حقه بازاریابی کثیفشون- کالا نمیفروشن و فقط میخوان بازدید بگیرن
از شهر سخت افزار تقاضای اطلاع رسانی دارم تا هزار نفر دیگه مثل منو تیغ نزنن- اینا سر هرچیزی اینجوری دبه در میارن این روزا و به من و امثال من ظلم میکنن
شما هم اطلاع رسانی کنید اینا نتونن بیشتر از این سر مردم بیچاره کلاه بزارن
Bookmarks