برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه امتیازی عزیز ؟
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه امتیازی عزیز ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (25-02-14), Aaron Swartz (27-05-16)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور ایشون امتیازی هست که بیانگر سابقه ی فروشنده باشه. فروش های قبلیی که داشته مثلاً چقدر راضی بودن کاربران که جلب اعتماد لازم جهت خرید رو ایجاد کنه.
همون امتیاز بازارچه منظورشون هست به نظرم که البته ظاهراً این قابلیت وجود داره در حال حاضر بر روی نام کاربری ها! اما کمتر دیده شده که ثبت بشه و استفاده کنن.
*MoJtAbA* (25-02-14), Aaron Swartz (27-05-16), AMD>INTEL (26-02-14), M3RS4D 50062 (06-12-14), seyed mamali (09-12-14), Shahryar (25-02-14)
پرشين تولز جديدا متاسفانه فقط هزينه ميگيره ولي خدمات اوليه كه اوليش ايجاد و بستر سازي براي يك معامله مطمن هست رو ارائه نميده. حتي به شكايت ها هم رسيدگي نميكنه .
*MoJtAbA* (26-02-14), Aaron Swartz (27-05-16), Mehdi_Full (26-02-14), seyed mamali (09-12-14), Shahryar (26-02-14)
عضو VIP شهر سختافزار
بله متاسفانه یه زمانی برای شکایت میشد تاپیک زد و یه دکتر عزیزی بود که بعنوان قاضی بررسی میکرد و رای میداد اما اینقدر حجم شکایات و کلاهبرداری بالا گرفت که کلا اون بخش تعطیل شد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت بازارچه با تمامی قسمتها فرق داره و از طرفی میشه ازش درآمدزایی کرد اما از طرف دیگه باید بازارچه رو به دست مدیرای فعال و کاربلد و خوش اخلاق داد تا هم قوانین درست اجرا بشه و هم احتمال کلاهبرداری کمتر بشه
کلا داستان بازارچه یه مقدار کارکردن داخلش سخته و اگر مثل پی تی بگیره باید وقت زیادی باسش گذاشت و البته اگر میخوایم که به اون مرحله برسه باید تبلیغ درست و حسابی باسش کرد
خود شهریار میدونه خود بنده یه مدت دنبال یه فروم صرفا بازارچه بودم که اتفاقا راه اندازی هم شد اما بحث خرج بالای تبلیغات و همچنین نفراتی که باید باسه این قضیه کنار گذاشت و از همه مهمتر گذاشتن وقت بود که نشد ادامه داد
بنده اعتقاد دارم اگر باسه بازارچه شهرسخت افزار یه برنامه اصولی و هدف دار بچینیم , متونیم تو دوسال آینده خیلی مطرح بشیم
*MoJtAbA* (26-02-14), Aaron Swartz (27-05-16), AMD>INTEL (26-02-14), M3RS4D 50062 (06-12-14), seyed mamali (09-12-14), Shahryar (26-02-14)
کاربر شهرسختافزار
من نمیتونم نظراتمو اینجا بگم چون از پرشین تولز تبعید میشم نوفِلوشاتو
باید با چنتا از سران شهر سخت افزار بشینیم پای میز مذاکره و یه همفکری صورت بگیره و حداقل نیاز به چهار ملیون تومان پوله تا سرعت ببخشیم به رونق گیری بازارچه
این که توی هر پستم پول پول میکنم برای خودم نمیخوام وا برای یه سری کارای دیگه لازمه تا مثلا به جای اینکه اگه قراره دو سال دیگه بازارچه اینجا 75% شبیه پرشین تولز بشه این دو سال به یک سال تبدیل بشه
الان که همه یوزرا توی پرشین تولز ناراضی هستن و نمیخوان برای اپ شدن تاپیکشون 50 تا 200 هزار تومن بدن باید یه کاری کرد .
اگر مدیریت خواستن یه روز حضوری خدمت برسم برنامه رو شرح بدم
*MoJtAbA* (26-02-14), Mehdi_Full (26-02-14), seyed mamali (09-12-14), Shahryar (26-02-14)
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafajan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز پیشنهاداتتون را برای من پی ام کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Aaron Swartz (27-05-16), seyed mamali (09-12-14)
|
|
طرح پیشنهادی برای نمایان شدن بهتر سیستم امتیازات بازارچه ی کاربران انجمن:
منتها با گرافیک های بصری زیباتر و حرفه ای تر... ستاره های چشمک زن حتی. مثل انجمن ایران فیلم. ;)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-05-14), Aaron Swartz (27-05-16), alksdj (06-12-14), javad_90b (30-05-14), M A H R A D (30-05-14), M3RS4D 50062 (06-12-14), nima_hl (30-05-14), Rezasam1 (17-06-14), seyed mamali (09-12-14), Shahryar (01-06-14)
حسام جان دقیقا من هم همین پیشنهاد رو به شهریار جانPM کردم ، ارتقای گرافیک شهر سخت افزار موضوعیه که الآن باید بهش توجه بشه...نمیدونم شاید تابستون همین امسال که دوستان دانشجو سرشون خلوت تره وقت مناسبی باشه تا طراحی هاشونو ارایه بدن و مدیران اقدامات لازم رو جهت برگزیدن طرح های مناسب انجام بدن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه موضوع دیگه هم زنده کردن شهر سخت افزاره...یعنی عین چت روم ها تبادل پست ها و پاسخ ها به صورت زنده رد و بدل بشه ، اولش فکر میکردم این کار برای انجمن ها نشدنیه و فقط توFB و گوگل و اینجور جاهای خفن امکان پذیره اما دیروز وارد انجمن همدلی شدم دیدم که چقدر راحت مثل هولو دارن از این تکنولوژی استفاده میکنن ، به محض اینکه پست جدیدی میاد بالای تصویر یه چیزی مثل آنتن موبایل پر میشه وبعد پست جدید ظاهر میشه
(نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟؟؟ ولی این آدرس انجمن همدلی خودتون یه سر بزنید ببینید)
تو تغییر دادن گرافیک باید این رو هم در نظر داشت که پارامتر ها اونقدر سنگین تعریف نشن که کاربرایی که سرعت اینترنتشون معمولیه آسیب نبینن ،یعنی باید تعادل حفظ بشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 09-12-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
*MoJtAbA* (10-12-14), Aaron Swartz (27-05-16), alksdj (09-12-14), Hessam II (09-12-14), M A H R A D (09-12-14), M3RS4D 50062 (09-12-14), مهدی بهادرفر (09-12-14)
Administrator
قسمتهای مختلف سیستم امتیازدهی iTrader برای استفاده بهتر کاربران، به فارسی ترجمه شد.
اگه جایی موردی بود بگید.
سپاس
*MoJtAbA* (17-06-14), Aaron Swartz (27-05-16), Hessam II (12-07-14), M3RS4D 50062 (06-12-14), nima_hl (17-06-14), ravegoat (17-06-14), Rezasam1 (17-06-14), seyed mamali (09-12-14), Shahryar (17-06-14)
من یه پیشنهادی دارم
اون طور که متوجه شدم ,اواژنگ که گارانتی گیگابایت هست, میتونید ازشون کالا بگیرید و با 10 الی 5 درصد نخففیف بفروشید
هم امکان خرید تو لیست قیمت سایت باشه
هم یه تاپیک باشه که روزانه و بعضا ساعت به ساعت اپدیت بشه و اینکه قابلیت فروش هم داشته باشه که خود اواژنگ اینو ساپورت کنه
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (27-05-16), javad_90b (06-12-14), M A H R A D (09-12-14), seyed mamali (09-12-14), Shahryar (08-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks