ليست به روز شد
بازي هاي زير به ليست اضافه شدند:
Battlefield 4
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسي بازي
از روزي که شاهد رونمايي Battlefield 4 بودهام نه تنها بر خلاف نسخههاي قبلي از بازي دل زده شدم بلکه روز به روز به آن ايمان پيدا کردم.شوتري که چندين سال است انتظارش را ميکشيم “در ظاهر” به خوبي در حال آناليز شدن توسط تيم شوتر ساز الکترونيک آرتز يعني DICE است.ما شوتر ميخواهيم که استاندارد باشد.يک استاندارد با نام CoD داريم که هر شرکت ورشکستهاي هم شوترهاي بي در و پيکر الگو گرفته از اين فرنچايز را ميسازد ولي در اصل استاندارد اصلي چيز ديگريست که لفظ آن به اشتباه در دهان سازندگان افتاده است.شوتري که ما از سازندگان ميخواهيم بايد علاوه بر بخش تکنفره، در بخش چندنفره نيز حرف اول را بزند.بايد داستان قوي داشته باشد، کنترل شخصيت اصلي در بازي چه در PC و چه در کنسول عالي باشد، گرافيک در سطح قابل قبولي کار شده باشد يعني نه انتظار بافتهاي عظيمي مثل Crysis 3 را داريم نه بافتهايي در حد بازيها مستقل و دانلودي.ميدان نبرد ? در ظاهر همهي اين استانداردها را رعايت کرده است ولي چيزي که از گذشتهي EA برداشت ميشود نشان داده است که اين شرکت همواره در خراب کردن خاطرات بازيکنها با عناوين قديمي يک فرنچايز تبحر خاصي دارد ولي براي قضاوت کمي زود است، بند پوتينت را سفت کن…
داستان بازي دنبالهروي همان فرمول هميشگي شوترهاي امروزيست! ايالات متحده در يک سو و جمهوري فدرال روسيه نيز در سويي ديگر در حالي که اتفاقاتي که در شانگهاي براي تيم “سنگ قبر” (Tombstone) رخ ميدهد کاتاليزور اصلي داستان در BF4 است.اين گروه متشکل از چندين ميهن پرست امريکايي است که رهبرشان شخصي به نام Daniel Recker است.همان کسي که باکس آرت بازي به عکسش مزين شده است و در تريلرها صداي او را ميشنويم.بازيکن نقش “رکر” را برعهده ميگيرد که وظيفه دارد همراه با تيم سه نفرهاش اعضاي ارشد و پرنفوذ آمريکايي و برخي ژنرالهاي ارشد را که توسط سرباز هاي چيني به گروگان گرفته شده اند و در شهر شانگهاي نگهداري مي شوند را پيدا کرده و آن ها را از اين شهر پرجمعيت فراري دهند که در حين اين عمليات ماجراهاي داستان پيچيدهتر ميشوند.مسائل شخصي و زندگي خصوصي تيم “سنگ قبر” به عنوان مهمترين رکن بازي ايفاي نقش ميکنند.
در سال ???? تنها چيزي که براي “رکر” در اين هرج و مرج جهاني مهم است حفظ جان خودش، هم وطنش و هم تيميهايش است.شش سال پس از اتفاقاتي که در Battlefield 3 رخ داد، هان در آستانه ي هرج و مرج قرار گرفته،چين به يکي از سه قطب اصلي ابرقدرتهاي جهان تبديل شده و شانگهاي به عنوان هدف اصلي ايالات متحده و روسيه، بر روي آتش جنگ جهاني بنزين ميريزد.درحالي که “رکر” در يک عمليات براي جاسوسي از يک ژنرال روسي در باکو در حال اکتشاف است، تيم “سنگ قبر” توسط روسها شناسايي ميشود و بازيکن بايد از مواضع روسيه راه خود را براي فرار از اين دردسر پيدا کنيد.پس از اينکه تيم به USS Valkyrie بازميگردد اطلاعاتي از Wasp Class Carrier به دست ميآيد مبني بر اين که بازهم بايد همان سوء ظن هاي قبلي را تائيد کنيد.فرمانده ي نيروي دريايي چين Chang در اين نقشه است که يک کودتا در چين ايجاد کند و اين امر هم با حمايت روسيه قابل انجام است.در Battlefield 4 شما کنترل شخصيت زن را هم به عهده خواهيد گرفت و شايد اين موضوع براي شما جالب باشد که قابليت اشتراک گذاشتن فيلم ها هم به بازي اضافه شده است . اين يعني اين که بازيکن قادر خواهد بود تا ويدئوهاي ضبط شده از مراحل بازي را مستقيما در وبلاگ Battlelog مشاهده کند.
جديدترين قطب معناطيسي الکترونيک آرتز
سري Battlefield در بخش گيمپلي يک کپي برداري ناقصالخلقه از CoD داشته است و هميشه به همين دليل تمامي هواداران از دست DICE شاکي بودهاند.به درستي يا ناردستي اين جمله کاري نداريم ولي نمايشهاي اخير BF4 حاکي از اين بود که امسال هواداران جناح مقابل بايد کنار بايستند.استفاده از وسايل نظامي هوايي، زميني و دريايي در دو بخش چندنفره و تک نفره باعث شده است که بازي بتواند واقعا حرفي در مقابل شوترهاي نسل هفت و حتي نسل بعدي داشته باشد، همه چيز نسل بعدي است… استفاده از فناوري پرفورمنس کپچر براي نرم تر شدن حرکات بازيکن در بازي، ليز خوردنها، دراز کشيدنها و حرکات شخصيت اصلي در آب را به بهترين نحو رقم زده اند..نبرد هاي خاکي-آبي در بازي نقش بزرگي را ايفا خواهند کرد که يکي از مصداق هاي بزرگ آن قايق هاي RCB-90 و جتهاي جنگي هستند.کنترل هوا و دريا در بازي نقش اساسي در پيروزيها خواهد داشت.همچنين DICE اعلام کرده است که بازيکنان ميتوانند در هنگام شنا کردن از اسلحههاي سرد و گرم خود براي پيشروي مخفيکاري يا کاملا اکشن استفاده کنند که مکانيزم واقعا کاربردياي است.نقش حملات آبي نيز اين بار به لطف اضافه شدن قايق ها به اين عنوان شوتر اول شخص بسيار بزرگ تر و پر رنگ تر از قبل شده است و شما مي توانيد قايق هايي مثل US’s RCB-90 و جت اسکي را در بازي هدايت کنيد و قابليت شيرجه زدن در زير آب را هم دارا خواهيد بود و همچنين مي توانيد براي فرار از دست دشمنان با حداکثر سرعت شنا کنيد.
سيستمهايي در انتظار ذوب شدن…
بحث Battlefield باشد و حرفي از گرافيک و جلوههاي ويژهي بازي زده نشود بايد در آن جايي که بحث ميکنند را گِل گرقت! فراست بايت انجيني است که الکترونيک آرتز از آن براي ساخت خيلي از بازيها استفاده کرد که از جملهي آنها ميتوان به AoT: The Devil’s Cartel و MoH: Warfighter اشاره کرد.در چند سال اخير هر عنواني که با فراست بايت ساخته شده يک هدف داشته و آن ساختن عنواني با گرافيکي در سطح عالي است ولي معمولا همين هدف تبديل به سنگ قبر آن بازي و سري ميشود.جديدترين نسخه از AoT گرافيک خوبي داشت ولي باگهايي داشت که در يک بازي دانلودي هم شاهدش نبوديم.بر همين اساس عناوين Need For Speed: The Run و Medal of Honor نيز به همين سرنوشت دچار شدند.جديدترين نسخه از فراست بايت يعني FB3 يک موتور کاملا نسل بعدي است که اولين ردپايش را با انتشار BF4 به جا خواهد گذاشت.نسخهي جديد NFS، نسخهي جديد Dragon Age, Mirror’s Edge و همچنين عنوان PvZ: Garden Warfare در حال ساخته شدن با اين موتور پايه هستند.همچنين به گفتهي BioWare عنوان بعدي Mass Effect اگر در دست ساخت باشد قطعا با همين موتور پردازش خواهد شد.يک نسل در گروي يک موتور… کم نيست! و قطعا هيچ شرکتي اين ريسک را نخواهد کرد که اولين عنوان ساخته شده با يک موتور را به عنوان يک افتضاح به همگان بشناساند.
منبع توضيحات: گيم فا
حداقل سيستم مورد نياز:
OS: Windows Vista SP2 32-Bit (with KB971512 System Update)
Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Memory: 4GB
Graphics Card: AMD Radeon HD 3870, NVIDIA Geforce 8800 GT
Graphics Memory: 512 MB
Hard Drive: 30 GB
سيستم پيشنهادي:
OS: Windows 8 64-Bit
Processor: AMD Six-Core CPU, Intel quad-core CPU
Memory: 8GB
Graphics Card: AMD Radeon HD 7870, NVIDIA Geforce GTX 660
Graphics Memory: 3 GB
Hard Drive: 30 GB
منبع: دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس
Bookmarks