چند روز پیش فهمیدم ایمیل لایسنس رو گم کردم رفتم تو انجمن پشتیبانی مایکی اونها هم راهنمایی کردن تا لایسنس رو از تو ویندوز پیدا کنم اما این رو هم بهم گفتن که لایسنس من غیر واقعی هست.
شما توضیحی داری ؟
کاربر شهرسختافزار
چند روز پیش فهمیدم ایمیل لایسنس رو گم کردم رفتم تو انجمن پشتیبانی مایکی اونها هم راهنمایی کردن تا لایسنس رو از تو ویندوز پیدا کنم اما این رو هم بهم گفتن که لایسنس من غیر واقعی هست.
شما توضیحی داری ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لایسنس ها را ما از اکانت های MSDN میگیرم و عکس هم از اکانت ها در توضیحات پیش از خرید سایت قراردادیم
و همچنین میتونیم در صورت نیاز خریدار لینک دانلود مستقیم فایل ایزو بیشتر برنامه ها را از اکانت MSDN بدیم
ولی اینکه منظور از غیر واقعی بودن چی هست و چرا چنین حرفی زده من توضیحی ندارم
ولی باید بدونی چه کسی چنین حرفی زدن خود پشتیبان مایکروسافت یا یک کابر انجمن و هچنین دلیل این حرف
مسلما اگر این لایسنس ها غیر واقعی بود و مایکروسافت هم میدونست اجازه فعال شدن و آپدیت نمی داد
پیروز باشید
آخرین ویرایش توسط Nomix در تاریخ 11-12-15 انجام شده است
Mehrdad.A 88 (11-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks