ViViD (10-10-10)
HWBOT SSA Member
سلام دوستان
من برای خودم یه V2 سفارش دادم مثل این که اشتباه شده و 2 تا فرستادن اگر کسی خریدار هستش تا من پس نفرستم و همینجا تقدیم کنم.
فوری هستش حد اکثر تا روز 7/18 خبر بدین
لازم به ذکره این قطعه دبی هستش و تا یک هفته دیگه میاد ایران و ...
قیمت پایه ندارم اگر به قیمت ذکر شده خریدار هست که چه بهتر وگر نه پس فرستاده خواهد شد!
قیمت مقطوع 265 هزار تمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ViViD (10-10-10)
|
|
HWBOT SSA Member
سلام.
واو.... ایول علی اگه SF3D نداشتم می خریدم ازت. قیمتت خیلی خوبه .
یه سوال ! :دی
چند بار اور شده :دیییی
Jagvar (10-10-10)
HWBOT SSA Member
سلام سعید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا سعید اگه کس دیگه پرسیده بود بهش حق می دادم! تو که از کل ماجرا باخبر هستی، بابا نو نو هستش که! کجا اور شده باشه
امروز زنگ زدن گفتن اشتباه شده و 2 تا سفارش داده شده!
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
عضو VIP شهرسختافزار
سلام .
شماره تلفنت رو برام PM کن به احتمال زیاد خریدارم.
.
.
....
......
Jagvar (11-10-10)
HWBOT SSA Member
باهوش. انشتین. دارم تاپیکو آپ می کنم. مخ. بصل النخاع. نخاع
Jagvar (10-10-10)
HWBOT SSA Member
مهدی جان قابل شمارو ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فقط بگید حتمی هست یا نه اخه فردا قراره پس فرستاده بشه!
سینوهه
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
میخوامش ! تماس بگیر پسرم :دی
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
Jagvar (11-10-10)
کاربر شهرسختافزار
Jagvar (11-10-10)
HWBOT SSA Member
ای جان!
اگه من می دونستم این همه خریدار داره قیمت رو بالاتر می گفتم! :دی
شوخی کردم هزینه که پیش خودم در اومده با پست شده 250 دلار که خداییش اگه بخواهیم حساب کنیم با گرون شدن دلار چیزی به خودم نمی ماسه
فقط گفتم تا اینجا رسیده حیفه برگرده اون جایی که بوده!
دوستان هرسه عزیز هستین، تا امروز ظهر جناب مهدی جان تماس نگرفتن که البته شاید سرشون شلوغ بوده، من هم که سعی بر برقراری تماس کردم متعسفانه شماره ایشون رو پیدا نکردم
نیما جان و جناب کرک هم که الان دیدم درخواستشون رو
حالا اگر با هم کنار بیایید بهتره شاید حرف و حدیث نداشته باشه
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks