این فریم ویر اپدیت شده . کند شدن هم دلایل مختلفی داره و عموما نشونه خوبی نیست . هاردهایی کند میشن باید هر چه سریعتر اطلاعات داخلشون را خالی کرد .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد وسترن دیجتال my passport ultraدو ترابایت دارم سرعتش خیلی کم شده یه گیگ رو توی چند ساعت کپی میکنه
فریمور اپدیت کردم یه اروری میده حتی با ف/ی/ل/ت/ر ش/ک/ن
بدون فیلتر شکن کلا فیلد میده
ضربه نخورده
صدای بد نمیده
من کارم تعمیراته موبایله اگه فلشر مخصوصی داره و فریمور مخصوص بیزحمت راهنماییم کنید
مشکل از وقتی به وجود اومد که ویندوز زدم و کل درایوامو خالی کردم توی این اکسترنال
الان فایلام او تو گیر افتادنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون
آخرین ویرایش توسط sky000686868 در تاریخ 29-10-16 انجام شده است
|
iranch (16-11-16)
الان من یسال باید واستم تا کپی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
![]()
راه دیگه ای وجود نداره . این هارد هر لحظه ممکنه از کار بیوفته . کند شدن یکی از ایرادات شایع هارد هست . موقعی که هارد پر از اطلاعات هست نمیشه کاری کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sky000686868 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (16-11-16)
سلام داداش هاردو همینطوری میفروشی ؟
Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks