من هیچوقت این اشتباه رو نمیکردم.گفتم ماله رفیقم هست
دوست عزیز از فروش منصرف شو که راحت 130 تومن ضرر می کنی.الان این قیمتی که شما می گی میشه یه کارت قویتر گیر آورد.چرا همون اول فکر نکردی که الان باید چوب اشتباهت رو بخوری.امید وارم با قیمت خوب بفروشی.
کاربر شهرسختافزار
من هیچوقت این اشتباه رو نمیکردم.گفتم ماله رفیقم هست
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر منم نفروشی به نفعته
اگه خواستی بفروشی من 160 هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-------------------------------------------------------------------------
فروش مودم adsl زولتریکس
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=2840
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaeipes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه طرف خیلی دیگه ... باشه به این قیمت بهت بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arbabe.sayeha (15-07-09)
بهترین کار دادنش به مغازه داره اگه واقعان دوروزه خریده قانع کردن مغازه دار نباید سخت باشه
در هر صورت اصلا مهم نیست که کارت شما نو هست یا 10 سال کار کرده حتی اگه پلمپشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم باز نشده بود و نو نو بود بیشتر از 250-260 نمی ارزید 4870 .4870 دیگه 4890 که نمی شه حالا برندش هر چی می خواد باشه
evrin1941 (24-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks