مدل دقیق ؟
مدت کارکرد؟
چقدر از گارانتی مونده؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
مدل دقیق ؟
مدت کارکرد؟
چقدر از گارانتی مونده؟
عضو VIP شهرسختافزار
آقاي عزيز ... چند تا چند تا تاپيك ميزنيد ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=26349
daryadar (29-09-09)
اگر تهرانيد 65 هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
ببخشید من تازه کارم و فکر کردم تاپیک قبلی پاک شده است. در ضمن آقای zerowatt که گفته بودید 700000 تومان خریدارید.پشیمان شدید!!! مدل دقیق
Asus Ati Radeon 4670 ddr3 1 gig :give_rose:
اردیبهشت امسال خریدم ولی بدلیل عدم سازگاری با سیستمم حتی یک بار بازی نکردم.!! بخاطر همین فروشنده ام.قیمت خریدم هم 134000 تومان بوده است!!1
آخرین ویرایش توسط daryadar در تاریخ 29-09-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خب اگه این باشه :
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814121328
در این صورت با توجه به اینکه مموری کلاک 1600 داره از اکثریت 512 مگ ها که 2000 هستن ضعیفتر خواهد بود!
قیمتش هم تو اون سایت حتی از 512 ایسوس ارزونتره!
اگه ایشون بر نداشتن من 55 قیمت می دم.
|
|
ببخشید ولی ما در ایران زندگی می کنیم اونوقت شما قیمت سایت newegg را ملاک قرار می دهید.!! می توانید برای قیمت به سایت rayansaba.com مراجعه فرمایید!!!!
فکر کردم برای شما همون نسخه ddr4 که يکی ديگر از دوستان اگهی کرده بودن
پيشنهاد من 65 اگر تهرانی
اميدوارم بيشتر بفروشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
daryadar (30-09-09)
کاربر شهرسختافزار
من نگفتم قیمتش 54 دلاره.من فقط گفتم قدرتش از 512 مگ هم کمتره و از 512 ارزونتر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط daryadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد قیمتهای تخیلی سایت رایان صبا هم حرفی ندارم!!!
به قول دوستمون امیدوارم خوب بفروشید.
65 قیمت مناسبی برای این کارت هست .
AlleN (30-09-09), daryadar (30-09-09), Maximilian (30-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks