سلام
حد قیمت کارت دیباگر درست و حسابی چنده؟ کسی داره؟
اگر میشه مدل و عکس هم ذکر بفرمائید. (از این نمونه های به درد نخور در شهر هست اما خوبش منظورمه)
سلام
حد قیمت کارت دیباگر درست و حسابی چنده؟ کسی داره؟
اگر میشه مدل و عکس هم ذکر بفرمائید. (از این نمونه های به درد نخور در شهر هست اما خوبش منظورمه)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
ببینید،کارت های دیباگر خوب و بد نداره،فقط امکاناتشون تفاوت داره. جدیدا صفحه نمایش دارند که مشکل را روی صفحهشون مینویسن.
به نظرم یک کارت دیباگر با نمایشگر دوتایی همه ی نیازهاتون را برطرف میکنه. همه یک سری کد نشون میدن که توضیحش تو دفترچشون نوشته.
من خودم این مدل کارت را دارم:PI2E
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تصویریه که تونستم تو نت ازش پیدا کنم.
واسه من این بهترین کارت دیباگری بوده که تا به حال داشتم. کدهاش بسیار ساده و دقیق هستش. من این کارت را 3 سال پیش 5 هزارتومن خریدم. الان به هیچ قیمتی حاضر نیستم بفروشم چون دیگه کدهاش حفظم شده و خیلی باهاش راحت هستم.کارت دیباگر را باید باهاش کار کنید و تجربه باهاش کسب کنید.اون وقت یک ابزار قدرتمند میشه براتون. و الا کارت دیباگر 1 میلیونی هم داشته باشید هیچ فایده ای نداره!
نتیجه اینکه زیاد روی مدل کارت وسواس نداشته باشید. سعی کنید یک مدل موجود در بازار را بخرید و شروع به یادگیری کنید. روند یادگیری به این شکل نیست که حتما برد خراب به دستت بیاد. کارت دیباگر را روی مادربرد های مختلف قرار بدید و کدهاش رو با گوشی موبایل فیلم بگیرید ازش و بعد فیلم را بررسی کنید که چه کد هایی نشون میده. کد را توی دفترچه مطالعه کنید و ترجبیاتتون را یادداشت کنید. مثلا مادربرد X از نوع بایوس Y بهره میبره و از زمان روشن شدن سیستم تا بوت سیستم عامل کد های A و سپس B... را نمایش میده. و توضیح هر کد را در دفترچه پیدا کنید و به فارسی ترجمه کنید و گزارشتون را کامل کنید.
بعد مثلا هارد را جدا کنید و ببینید چه کدی میده ...رم را جدا کنید! گرافیک.....
همچنین در دفترچه دیباگر ها تعداد بوق های مختلف را با توضیحشون برای انواع بایوس های مختلف ذکر کرده. به این موارد هم توجه داشته باشید.چون به روند عیب یابی کمک میکنه.
قبلا یه کارت QPCI داشتم که اینم خیلی خوب.به یکی از دوستانم قرض دادم شیکسته بودش!
نتیجه اینکه کارت دیباگرتون را به هیچ کس قرض ندیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر در کار با یک کارت دیباگر تجربه و مهارت کسب کردید،اون کارت براتون بهترین کارت دنیا میشه!
مدل PI50E را هم دارم که امکاناتش دو برابر قبلی هستش و نمایشگر 4 قسمتی داره. اما اصلا باهاش راحت نیستم چون از اول با PI2E عادت کردم و درکش میکنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks