من نمی دونم پرینتر رنگی لیزری رو برای چه نوع مصرفی می خواهید اما باید بگم برای چاپ تو تعداد زیاد صرفه با همین پرینتر های جوهر افشان نه لیزری این اشتباهی که من هم می کردم فکر می کردم برای تعداد پرینت بالا پرینتر لیزری به صرفه تر ( البته این حرف تا حدی هم درست اما توی مصرف های حرفه ای تر که دیکه اون میره تو رده دستگاه های چاپ نه در حد کارکرد خونگی و قیمت ها هم چند ده میلیونی ) اما برای کاربر پر مصرف خانگی صرفه توی همین پرینتر های جوهر افشان که کیفیت خیلی بهتری هم دارند کافی شما بجای کارتریج استاندارد از تانک های جوهر استفاده کنید و جوهر رو هم لیتری بخرید . از لینک زیر می تونید اطلاعات کامل تر بگیرید.
کد:http://parscopy.com/shop/البته ببخشید که جواب من ربط زیادی به پست شما نداشت شاید خود شما از همه این چیز ها که گفتم بیشتر از من اطلاع داشتید اما گفتم بگم شاید تا حالا از این تانک ها استفاده نکرده باشید چون دیگه معمولا کسایی که از این نوع پرینتر ها تهیه می کنند از تانک استفاده می کند دیدم شما زدید که 3 بار کارتریج گرفتید برای 100 تا عکس گفتم بگم بد نباشه چون سه بار کارترج برای 100 تا عکس خیلی هزینه بر اما با چیزی که من گفتم هزینه هر عکس روی کاغذ معمولی خیلی بشه 30 - 40 تومان اونم عکس تمام صفحه با کیفیت جوهر افشان که خیلی بهتر از کیفیت لیزری های رنگی.

Bookmarks