فروش هارد 500 گیگ با گارانتی معتبر
قیمت 50.000 ت
کاربر شهرسختافزار
فروش هارد 500 گیگ با گارانتی معتبر
قیمت 50.000 ت
|
|
آکبند هارد 500 الان 46 تومانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه هاردت وسترن بلک باشه که این قیمتو داشته باشه چون آکبندش 68 تومانه حدودا که بعید می دونم هاردت این باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_smith0066 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (17-07-10)
کاربر شهرسختافزار
اگه هارد 46.000 تومان هست چرا خودتون نوشتید جای دیگه 50.000 تومان مثل اینکه از نوسان و تورم شدید بازار و تحریم های گوناگون و نزدیکی 2012 و بوی جنگ را نمی دونید همه ای اینا رو کنار هم بذارید ببینید قیمت خوب هست
من کجای پستم نوشتم جای دیگه 50 تومان هست دوست من؟یه هارد می خواستی بفروشی جنگ جهانی سوم راه انداختی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من گفتم اگه هاردت وسترن دیجیتال بلک باشه چون آکبندش گرونتر از هاردای دیگست (تقریبا 68 تومان) شاید به این قیمت شما کارکردش ارزش خرید داشته باشه وگرنه هاردای معمولی 500 آکبندش 46 تومانه. موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_smith0066 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
masoomiyat (17-07-10), pc_hex (17-07-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_smith0066 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز جان این چه حرفیه؟؟بحث سیاسی ممنوعه قوانین سایت رو بخون. من 38 خریدارم.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگه هارد رو نگه داری وسط جنگ میتونی به قیمت گزافی بفروشی فقط جهت اطلاع میگم هارد1 ترا امروز تو کف بازار 69 تومن بود و 500 هم 45 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_smith0066 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (19-07-10), pc_hex (18-07-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
man in hard ro ghaymat kardam to bazar 54 toman midan man 4 toman arzon goftam
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_smith0066 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 لطف انجام بده لطفا
یکی لطفا فینگلیش ننویس
دوم مدل دقیق هاردت رو بگو چون هارد 500 از 46 تومن در بازار داریم تا 68 تومن
احتمال داره هارد شما مثلا وسترن دیجیتال گرین یا بلو باشه نه سیگیت
ولی اگر هارد شما segate barracuda 7200.12 500GB باشه قیمت امروزش حدود 46-47 تومن بود
pc_hex (18-07-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا همینطوره نیما.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks