من دارم حدود یکسال کارکرد هست قیمت
HDD 1TB Seagate
Barracuda ES.2
ST31000340NS
سلام دوستان
به دلیل خراب شدن هد هارد سرور قدیمی که داشتم نیاز به هارد مشابه دارم.
هر کدوم از دوستانی که این هارد رو داره لطفاً سریع به من خبر بده تا با قیمت خیلی خوب هارد رو ازش بخرم.
HDD 1TB Seagate
Barracuda ES.2
ST31000340NS
Firmware: G001
Site Code: KRATSG
|
من دارم حدود یکسال کارکرد هست قیمت
HDD 1TB Seagate
Barracuda ES.2
ST31000340NS
آخرین ویرایش توسط KOOROSH K در تاریخ 12-04-14 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم به جای این هارد یدونه وسترن بلک تهیه کنید و روزه شک دار نگیرید
نیما جان فک کنم اطلاعات رو هاردشون براشون مهم باشه و میخوان تعویض کنن اگه بشه :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD 2014 (12-04-14)
پیشنهاد خوبیه اما اطلاعات مهمی که توی اون هارد دارم رو چیکار کنم؟
در حقیقت اطلاعات هارد برام مهمه نه خود هارد
|
سلام آقا کوروشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KOOROSH K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم اول چک کنید که مشخصات firmware هاردتون با هاردی که من نیاز دارم یکی هست یا نه
اگه یکی هست لطفاً در مورد قیمت و چگونگی گرفتن هارد از شما اینجا یا با ایمیل من تماس بگیرید
ممنون از شما
it@dsp.co.ir
ممنون میشم اگه شماره اون تعمیر کار رو بدین اما هارد مشابه احتیاج داره چون هد هارد خراب شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل مکانیکال باشه هزیته ریکاوری حدود 800 هست و هارد باید جراحی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
همه مشخصات میخونه ولی
Firmware: G003
Majid.R (15-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks