دوستان گرامی با توجه به این که شرکت به زودی قصد واردات محصولات جدید رو داره هر کالایی از برند DEEPCOOL مد نظرتون هست + قیمتی که حاضرید برای خرید آن پرداخت کنید در همین تاپیک اعلام کنید تا نظرات شما به شرکت منعکس بشه.
با تشکر از همکاری دوستان
|
سلام دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mfirouzi1989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقاً منظورتون از شرکت کدوم شرکت هست ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
mfirouzi1989 (25-04-13), Rezasam1 (24-04-13)
سلام.
آقای فیروزی بیشتر فن های 12 و 14 سانتی با کیفیت دیپ کول در حد ماکس 25 هزار تومن.
و خنک کننده ی گرافیک حرفه یی که 2 اسلاته باشه نه 3 اسلاته.
mfirouzi1989 (25-04-13), Rezasam1 (24-04-13)
سلام امکانش هست بفرمایید قیمت این سه تا هرکدام چقدر تمام میشه ؟
http://www.deepcool-us.com/Product/ICEDISK200/
http://www.deepcool-us.com/Product/ROCKMASTER/
http://www.deepcool-us.com/Product/Fun_Hub/
خنک کننده هارددیسک 59 تومن هست تو بازار بقیشون نیست اطلاعات خاصی براش نیست ایکه مخصوص کیسهای با کولر مخصوص محفظه هوای هارددیسک هست یا در کیسهای معمولی هم میشه استفاده کرد
چون هیت پایپ داره یجوری باید خنک بشه یا نه خودش خنک میکنه ؟
ممنون
AMD>INTEL (05-07-14), mfirouzi1989 (25-04-13), PUMAOC (25-04-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرا سیستم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت قیمت به من اعلام نکرده فقط به من گفتن ببینم نظر دوستان بیش تر روی چه مواردی هست تا در صورت امکان بتونن وارد کنن.
خنک کننده هارد از طریق CONDUCTION (انتقال حرارت هدایتی) موجب خنک شدن هارد دیسک میشه و نیاز به کیس خاصی نداره.
Rezasam1 (25-04-13)
|
والا جناب فیروزی عزیز شرکت دیپ کول یک شرکت چینی هستش و محصولاتشم کیفیت آنچنانی ندارند و اگرمثلا یک خنک کننده ی هارد رو وارد کنید علاوه بر این که کالایی هستش که زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره و اهتیاج نمیشه مبلق زیادی هم باید برای یک چنین کالایی پرداخت کنیم...
بنده بهتون پیشنهاد میکنم محصولاتی از شرکت های زالمن-کولر مستر-ترمال تک-شرکت های بزرگی که محصولاتشون کیفیت بالایی دارند رو وارد کنید...
در کل نظرم رو گفتم
ممنون
mfirouzi1989 (25-04-13)
سلام
شما کول پد deep cool M6 رو وارد میکنین؟
وارد کردن محصول فقط اول راه هست . پشتیبانی از محصول مخصوصا اطلاعات فنی فارسی و گارانتی خیلی مهم هست . deep cool یک برند رو به رشد هست و اگر بخواهد تو بازار ایران سهمی از بازار رو به دست بیاره باید اولین کارش رقابت در قیمت باشه . یک مسئله دیگه تیراژ کار هست . برای پوشش ایران و رقابت به معرفی محصول و همکاری با سایت های تخصصی تو این حوزه برای تهیه review نیاز مبرم دارید .
به نظرم این مارک، مارک خوبی هست.
من خودم کول پدش رو دارم. تا حالا که خیلی خوب و عالی بوده. چند تا از دوستان و آشنایان هم دارن اونا هم راضی هستن.
صرفا به دلیل اینکه چینیه نمیشه گفت بده.
فک کنم بازار خوبی داشته باشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks