بروزرسانی...
با سلام خدمات دوستان عزیز :
در این پست میخوام یک کارت گرافیک قدرتمند رو برای فروش بزارم. اول علت فروش رو بگم که یکی از دوستان من ، این کارت گرافیک رو جای مبلغ 300.000 تومان بدهی به من داده و از جایی که تازه سیستم جدید گرفتم واقعا نیازی بهش ندارم و واسه این تصمیم گرفتم اینجا بزارم واسه فروش.
البته قیمت این محصول در بازار نیز 300.000 تومان بود.
این رو هم ذکر کنم که محصول مورد منظر کاملا نو و پلمپ می باشد و همچنین تا سال 2015 نیز گارانتی ( طلایی ) دارد.
مشخصات محصول :
حافضه : 2 گیگابایت DDR3 - حداکثر Up to 3.8 GB Hyper Memory
دارای واسط 128 بیت
دارای نرخ 800 مگاهرتز
پورت های پشت کارت گرافیک : DVI - CRT - HDMI
از سری محصولات HD
دارای فن قدرتمند همانند تصویر
همانطور که در بالا اشاره کردم من این محصول رو جای مبلغ 300.000 تومان دریافت کردم اما در حال حاضر چون به آن نیازی نداشته و به پول آن نیاز دارم به متقاضیان می توانم حداکثر تا 280.000 تومان مبلغ فوق را کاهش داده و بفروشم.
من ساکن شهر شیراز هستم و هر کدام از دوستان عزیزی که مایل به خرید هستند تماس بگیرند تا برای اطمینان بیشتر آدرس بدم و به آدرس مورد نظر بیان و محصول رو ببینند و بعد از پرداخت هزینه آن را دریافت کنند.
دوستانی هم که در شهرستان هستند اگر اشنایی در شیراز دارند میتونن طبق حالت قبلی عمل کنند یا بعد از تماس هزینه رو به حساب واریز کنند تا محصول رو واسشون پست کنم به درب منزلشون آدرس و کد دفتر خدمات ارتباطی رو هم قبلش بهشون میدم.
چون به شماره های نا شناس جواب نمیدم اگه گوشی رو برنداشتم یه SMS بدید تا بدونم خریدار هستید و جواب بدم.
شماره تماس : 09368958431 - مجید عبدالهی
برای اطمینان دوستان از مدل و مشخصات محصول ، هم لینک سایت اصلی رو میزارم هم تصاویر خود محصول :
لینک سایت اصلی : PowerColor Official Website - Graphics, Cases, Power Supply -- PowerColor HD6670 2GB DDR3
تصاویر سایت اصلی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصاویر گرفته شده با موبایل :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط majid.a.iran در تاریخ 04-09-13 انجام شده است
|
|
بروزرسانی...
بروزرسانی...
آخرین ویرایش توسط majid.a.iran در تاریخ 04-09-13 انجام شده است
دوست عزیز عذر می خوام که اسپم میدم.
ولی شما گفتین کارت گرافیک قدرتمند!
اگر این قدرتمند باشه اونوقت 7990 چی میشه.
حتما میشه خوفناک نه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (10-09-13)
کاربر شهرسختافزار
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aliover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز آره من گفتم قدرتمند اما نگفتم قدرتمند ترین کارت گرافیک دنیا که !!!
خوب مسلما هر محصولی مدل های پایین تر و مدل های بالا تر هم داره ! دیگه بسته به نیاز و قدرت خرید هر شخص داره که چه محصولی رو انتخاب کنند.
موفق باشید...
Aliover (30-03-14)
|
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که گفتید این محصول برای بازی میتونه گزینه خوبی باشه...
HWBOT SSA Member
َشرمنده که دخالت می کنم ولی الان gtx480 توی فوروم ها چیزی حدود 550 تا 600 خرید و فروش می شه.
gtx460 رو هم دونه یی 400 چندی پیش فروختم.
Rezasam1 (10-09-13)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر دوستان همه قابل احترامه ولی خوب هر محصولی با توجه به نرخ ارز و مشخصات و مجموعه عوامل دیگه قیمت تعیین شده خودشو داره و قیمت این محصول هم در بازار فعلی همین هست و یا حتی بیشتر و چیزی نیست که بنده تعیین کرده باشم...
موفق باشید...
بروزرسانی...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks