حدود قيمتش چنده؟
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
من یک مادربرد دارم مدل Asus Maximus 2 Formula که خوب میشه گفت در حد نو هست زیاد کار نکرده البته اورکلاک هم باهاش کردم اما فقط محض رکورد زدن بوده است و دارای گارانتی دیجیتال هم هست
و یک کیس Green Trio که فقط یکبار مادربرد روی این کیس بسته شده و دیگه استفاده نشده است
خوب برای شروع معامله نیاز به یک مادربرد DFI دارم و دنبال چیپ X48 هستم هر کدام از دوستان نظری دارند منتظر شنیدن نظرات شما هستم
Going To Change New HardWare Soon
|
|
حدود قيمتش چنده؟
عضو VIP شهرسختافزار
چرا می خواهید مین رو تعویض کنید dfi در سری x48 خیلی قوی کار نکرده و شما اگه قصد تعویض دارید برید سراغ x58 از dfi یا سری p55 یا سری p45برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
قیمت مادربرد؟
عضو VIP شهرسختافزار
والا قیمت مادربرد نو 250 هست ولی قصد من خرید بردی بود که بتونم بهتر روی 4 هسته ای اور کنم
فقط برای برانداز کردن مزنه بازار این تصمیم رو گرفتم اگر ببینم نمیصرفه نمیدم و هر 2 قطعه رو با هم تعویض میکنم جداگانه نمیفروشم
متشکرم
عضو VIP شهرسختافزار
سلام خوب ببینم کسی از دوستان حاضر به تعویض مادربرد من با یک مادربرد DFI LP DK P45-T2RS و یا Biostar Tpower I45
هست این مادربردها قیمت نوی خیلی به مراتب پایین تری دارند از دست دوم مادربرد من :دی
(این تصمیم یک مقدار حالت شخصی داره)
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 30-04-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
کیس را چند قیمت گذاشتی؟
عضو VIP شهرسختافزار
کیس رو فروختم معذرت یادم رفت اعلام کنم
برد رو هم در حال معامله هستیم متشکرم دوستان
عضو VIP شهرسختافزار
با عرض سلام برد رو هم به دست خدا سپردم اگر لطف کنید تاپیک رو ببندید متشکرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks