شات از برنامه cpu-z قسمت memory-spdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درود
دوستان عزیز رم لبتاپ من 4 گیگ آنبورد با سرعت 1333 میباشد(از قسمت run تایپ کردم نگاه کردم) میخواستم چهار گیگ بهش اضافه کنم:
مشخصات لبتاپ :
HP8740W - INTEL i7 - FX2800 1G - RAM 4G - SSD120G
1 : آیا اضافه کردن رم برای این سیستم توصیه میشه ؟
2 : آیا باس 1600 بگیرم خوبه یا 1333 ؟
3 : آیا 1600 بندازم سرعتش همون 1333 خواهد شد یا 1600 چون مال خودش آنبورد 1333 میباشد.
4 : دو تا دو گیگ بخرم خوبه یا یه دونه چهار گیگ.
|
|
شات از برنامه cpu-z قسمت memory-spdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
: آیا اضافه کردن رم برای این سیستم توصیه میشه ؟
2 : آیا باس 1600 بگیرم خوبه یا 1333 ؟
3 : آیا 1600 بندازم سرعتش همون 1333 خواهد شد یا 1600 چون مال خودش آنبورد 1333 میباشد.
4 : دو تا دو گیگ بخرم خوبه یا یه دونه چهار گیگ.
1-بله .
2-همون باس 1333 بگیرید
3-باس 1333 پشتیبانی میکند
4-برای 8 گیگ باید دو تا رم 4 گیگ باس 1333 بگیرید
karbon (19-06-15)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما دوست عزیز اینهم عکسها
در ضمن سوال آخر قبلیم این بود که من فقط میخوام چهار گیگ اضافه کنم آیا دو تا دو گیگ بخرم خوبه یا یه دونه چهار گیگ.
در کل دو عدد اسلات هست . شما میتونید فقط یک اسلات 4 گیگ اضافه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>NVIDIA (19-06-15)
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قرار داده شد.
|
|
پست قبل جواب دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
karbon (19-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks