منظور کیس کامل هست دیگه ؟ پاور + cpu + مادربورد + رم + قاب کیس + هارد
با دو میلون نو نمیشه گرفت اصلا، این چند روز برای یکی از دوستان انقدر انجمن های مختلف و قیمت ها رو نگا کردم که میتونم بگم دسته با حدود 2.5 تا 3 میشه دست دو گرفت.
کاربر شهرسختافزار
با سلام.
دوستان بنده برای کارهای نرم افزاری موبایل میخوام یک کیس بببندم..2 میلیون تومن..
ایا با این پول میشه کیس ببندم یا ن؟؟
اولویت برام هارد مهمه.که فایل فلش زیاد میخوام بریزم براش..
و هنگ اصلا نکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از دوستان
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور کیس کامل هست دیگه ؟ پاور + cpu + مادربورد + رم + قاب کیس + هارد
با دو میلون نو نمیشه گرفت اصلا، این چند روز برای یکی از دوستان انقدر انجمن های مختلف و قیمت ها رو نگا کردم که میتونم بگم دسته با حدود 2.5 تا 3 میشه دست دو گرفت.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
javaheri69 (02-03-19)
کاربر شهرسختافزار
بله کیس کامل هست..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دسته دوم اصلا نمیخوام بگیرم..
همین طور نو دو بار سیستم رفتم بستم پشیمون شدم..هر روز یک جاش خراب بود..وای به حالی که بخوام دسته دوم بگیرم..
قیمت هارد 3 ترابایتی چند هست؟؟؟اخه هر کسی یک چیزی میگه .میگه هارد بسته به رنگ کیفیت داره.درسته؟؟
با 3 میلیون چه سیستمی میشه بست.میشه مشخصات بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ب
کاربر فعال انجمن سختافزار
ASUS P8H61-M Motherboard
Intel Core i5 2400 TRAY CPU
KingSton KVR DDR3 8GB 1600MHz RAM
Seagate BarraCuda 2TB Hard
Green GP330A-HE Power
Green AVA Mid-Tower Case
Green Notus 100 PWM Air CPU Cooler
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 02-03-19 انجام شده است
haj_farbod (03-03-19), javaheri69 (03-03-19), Mehrdad.A 88 (02-03-19), Speed Racer (03-03-19)
کاربر شهرسختافزار
اونکه شما میگی سیستم هر روز یک جاش خراب میشه مسئله دیگریست، ممکنه فروشنده کارش رو درست انجام نداده.
برای شما هارد سه ترای Western digital blue مناسبه یا سیگیت باراکودا.
سیستمی هم دوستمون بالا معرفی کردن خوبه به شرطی که پیدا بشه، به نظر من اگر فرد مورد اعتمادی که تو این مسائل وارد باشه اطرافتون نیست همون نو بگیرید.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
DOOM999 (03-03-19), javaheri69 (03-03-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم 3 میلیون میشه یا بیشتر؟
میخوام هارد 3 ترابایتی ببندم...
- - - Updated - - -
بنده در مشهد زندگی میکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این دفه پیش اقای موسمی که از بچه های انجمن هستند میخوام برم..
چون کار ایشون رو خیلی قبول دارم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمحبت کنید یک قیمتی برای همین سیستم فعلی من بزارید میخوام بفروشم.چند ردش کنم بره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هارد رو نگه دارید بنظرم و یک دو ترا بخرید که بشه 3 ترابایت
DOOM999 (03-03-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks