درود
مادربردهای بایوس استار مخصوصا مدل گیمینگ z170t چه جور مادربردهایی هستن..
بعضی دوستان میگن خوب نیست..
درود
مادربردهای بایوس استار مخصوصا مدل گیمینگ z170t چه جور مادربردهایی هستن..
بعضی دوستان میگن خوب نیست..
|
DOOM999 (26-10-19), javaheri69 (26-10-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیمینگ z170t
این مدل یعنی تعریفی نداره؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی خرید کردید زدن تاپیک برای چی هست . مشاوره برای قبل از خرید است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (27-10-19)
lمهندسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خریدم درسته..یکی از بچه ها هم میخواد مادربرد بخره..گفتم این برند من خوبه یا ن برند دیگه بهش پیشنهاد کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالا جواب رو دادم .پست اول من را در تاپیک بخونید . بهتره از سه تولید کننده اصلی تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks