دوست عزیز اخرین قیمت ممکن گرافیک رو بفرمایین؟
سلام دوستان این سه جنس رو دارم برای فروش هر 3 در حد نو هستند کمتر از 2ماه استفاده شدند مین 1 سال گارانتی الماس داره
قیمت برای سیپیو 900
قیمت بازار 1180
برای مین:600
قیمت بازار:820
برای کارت:580
بازار 1200
زیر این قیمت ها فروخته نمیشه
اول واریز بعد ارسال
هزینه ارسال به عهده خریدار هست
دوستان توجه داشته باشید اگر کالای مورد نظر من فروخته بشه این فروش هم کنسل خواهد شد
با maximus z68-2600k-580-7870 هم تعویض میشه
دوستان متعلقات هر سه پلمپ هست
دوستان متاسفانه دیشب اومدم قاب روشو برای تمیز کردن(همون یکم گردی که در اثر استفاده توش بود چون من کیس ندارم)باز کنم 3 خار سمت چپ قاب شکست و نتونستم با چسب بچسبونم و با یک سیم نرم ریز یکطرفش رو سفت کردم(طرف دیگه سالمه دیگه) الان هیچ مشکلی نه از نظر ظاهری نه از نظر کارایی نداره به همین دیل 24 ساعت محلت تست میدم
دوستان اگر کسی کارت رو بخره بعد در 24 ساعت ببینه مشکل داره مرجوع کنه و من هم مشکلشو ببینم 20 هزار تومان هدیه به اون فرد تعلق میگیره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز اخرین قیمت ممکن گرافیک رو بفرمایین؟
دوست عزیز کدوم شهر هستید؟
و اینکه بچ نامبر سی پی یو چی هست؟
New Season
قیمت اخر کارت همون 580 هست چون خودمم باید یک کارت دیگه بخرمتهرانl220b183 لو ولتاژ هستدوستان یک مکته یادم رفته بود اینکه مین و سیپو باهم فروخته میشه مگر برای هردو مشتری باشهو مین مورد نظرم maximus iv extrem-z68 فروخته شده ولی سیپیو وکارت پیدا کردم به همین دلیل کارت به اولین پیشنهاد فروخته میشه ولی تا مین پیدا کنم سیپیو و مین باقیستممنون
[سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها]
و من به دلیل دیال اپ بودن زیاد نمیتونم بیام کسی کار داشت به شماره من فقط sms بده و بگه 09353575964
دوست عزیز سی پی یو تک رو 920 خریدارم تا اخر وقت امشب دوست داشتید اعلام کنید
New Season
kdo (12-10-12)
دوستان اینهم یکسری عکس دیگه از مین
تمامی لوازم پلمپ هست مین پیچ هم نشده قیمت
|
دوستان مین فروخته شد سیپیوهم تا بعد از ظهر فروخته خواهد شد هرکی خواست به قیمت 900 پایه و 950 فوری تقدیم میشه
فروخته شدند ختم تاپیک
ممنون
فروخته شدند ولی کارت هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks