دوست عزیز منظورت از دو جفت یعنی 8 گیگ یعنی 4تا 2گیگ یا منظورتون این هست که 4 گیگ دارید 2 عدد 2گیگ
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز منظورت از دو جفت یعنی 8 گیگ یعنی 4تا 2گیگ یا منظورتون این هست که 4 گیگ دارید 2 عدد 2گیگ
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 جفت رم کرسر دامينيتور ،هر جفت=2 عدد ماژول به ظرفيت 2 گيگابايت
من کجاش بد گفتم دوستان گيج شدند؟
همانطور که در عکس مشخصه داخل هر پک 2 عدد ماژول هست ،هر کدام از اين ماژول ها دوگيگی هستند
بنده 2 تا پک دارم ،يعنی ؟! 4 عدد 2 گيگی در مجموع
حالا قيمت پايه هر کدام از اين پک ها که شامل 2 ماژول 2 گيگی هستند 50 هست،
اون دوست عزيزی هم که اشاره کردند 4 گيگ 1600 کسی 50 نميده درست فرمودند ولی توجه داشته باشند اين موارد قيمت پايه در مزايده هست نه قيمت فروش در يک تاپيک فروش!
رم ها کارکرده هستند و فکر ميکنم قيمت اکبند اين رم ها در بازار 160-170 باشه...
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
دوست من اگه یه سقف قیمت هم تعیین می کردی تا با اون قیمت قبل پایان مزایده جنس فروش بره برای دوستانی که عجله در خرید دارن یا نیاز فوری دارن فکر کنم بهتر بود. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من ،همانطور که خريداران به فکر خودشون هستند ،حق بديد فروشنده هم به فکر خودش باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نشنيده بودم در مزايده سقف قيمت تعيين بشه ،چون فروشنده مايل هست به بالاترين بفروشه ،اين نکته هم خالی از لطف نيست اگر اين وسط فرصتی برای اسمبل يک سيستم های اند در دنيای واقعی بدست بياد ،حتما هر 4 ماژول با قيمتی نزديک به قيمت آکبند فروخته می شوند.
با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks