500 حدودا اگر اشتباه نکنم . ممکنه کمی بیشتر هم باشه . ولی بین 500 تا 600 حساب کن
سلام دوستان این قطعه چقد میرزه دسته 2 هست و گارنتیم داره !
ASUS GTX 650 DirectCU OC
|
مهدی بهادرفر (15-12-14)
رفیق دسته 2 چقد قیمتش میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت دیگه تولید نمیشه . فقط دست دومش هست و تقریبا معال 750 gtx هست . ولی مصرفش بیشتر از 750 gtx دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (15-12-14)
فکر نکنم الان سایت لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Zotac GTX 650 Synergy Edition 2GB GDDR5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زده اونم 2 گیگش 365 تومن با گارنتی اواژنگ !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم باشه از قبل هست . چون تولید چیپش متوقف شده . قیمت آخری که تو سایت ها موجود بود همین پایه ها بود که گفتم .آواژنگ قیمت رو کاهش داده . چون اسوس رو تادو ماه پیش حدود 600 به بالا میفروختنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (15-12-14)
|
امید جان فکر میکنم شما کارت دوستمون را با 650 ti اشتباه گرفتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
650 قدرت حدود نصف 750 دارد و فکر نمیکنم دست دوم آن بیشتر از 250-300 معامله بشه
AMD>INTEL (15-12-14), designme (16-12-14), Farc0da3lx (16-12-14), hamed 111 (16-12-14), maysamsina (16-12-14), مهدی بهادرفر (16-12-14)
فکر کنم حق با شما باشه نیما جان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (16-12-14), nima_hl (16-12-14), مهدی بهادرفر (16-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks