سلام :
شما لیست کل قطعات رو مو به مو بزار ، اینجا مشتری زیاده و انشاا... می فروشیش !
موفق باشید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان،
من يه سيستم خيلی قديمی دارم که بری تست استفاده می کردم. کسی می شناسيد (اقوامی که کار خاصی با کامپيوتر ندارند يا مثلا شرکتهايی که کار تايپ و ... دارند) که اين سيستمو بخره؟! يا می توانيد قيمت بديد اين سيستمو چند ميشه فروخت؟ (با کيسش و يه کارت گرافيک قديمی ميشه 100-200 تومن فروخت؟!)
2 سال پيش خفن بود، الان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: P4 3GHz
MB: P5GD1 -- P5 Ai Proactive Series -- http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=HFHMksM8Eivmzqbk
Ram: 2GB DDR
اگه به قيمت خوب بشه فروخت می فروشم، نشه ميدمش به مستحق! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
---
---
It's the 1st day of the rest of your life
(Brian Molko, Placebo music band)
--- - --- - --- - --- - ---Visit these websites
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
شما لیست کل قطعات رو مو به مو بزار ، اینجا مشتری زیاده و انشاا... می فروشیش !
موفق باشید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
بنده هم خریدارم دوست عزیز
اگه اطلاعات جامع تری رو قرار بدین ممنون می شم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
لطفا مشخصات رو دقیق بدین.
منم خریدارم.
HWBOT SSA Member
خریداران زیاد شده اما خبری از فروشده نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
کاربر شهرسختافزار
سلام،اگه جدا میفروشی خریدار رم هستم،قیمت بده،در ضمن یه 512 دارم میتونیم تعویض کنیم یه چیزی هم سر میدم،متشکرم
آخرین ویرایش توسط mghkhafan در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks