اول اینکه من قصدم راهنمایی بود نه اینکه خراب کردن کاسبی شما البته اگر مارو قبول داشته باشید !دوست عزیز شما برو 2 تا 4870 بخر حالشو ببر.آره راست میگی این همه شرکت بزرگ عقلشون نرسیده شما فهمیدی اینو.عزیز من crossfire و sli رو هر بازی ساپورت نمیکنه و وقتی یهو fps بازیت شد در حد 4850 اونموقع میفهمی جریان چیه .در ضمن من اونقدرها هم ندیدم 5870 زده باشه توی کار 4870x2 و توس سایت anandtech از 15 تا تست توی 9 تا تست کمتر بود امتیازش.هیچ مشکلی نداره صبر میکنم ماه دیگه میخندم به کسانی که به جای اینکه 200 تومن بدن کارت من رو بخرن برن 4850 بخرن با همین قیمت.من هیچ عجله ای ندارم واسه فروشش چون هر کسی کارش باشه میدونه این کارت چیه
من نفهمیدم شاید خیلی ها فهمیدن که 2 تا 4870 1 گیگ با فن تاکسیک سافایر بهتر از 4870X2 هست که میشه روش نیمرو پخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اینکه نمیدونستم 4870x2 روی بردش به جای Cross Fire از Cross Water استفاده کردن برای ارتباط بین 2 GPU از 4870 !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تست هاتو بیار ببینیم چی شده ! و اینکه نمیدونستم بازی های جدید رو روی DX10.1 میدن نه 11 ! و مصرف برق ای که 4870x2 داره اندازه 5870 هست ( 350 وات 4870x2 تقریبا در مقابل 200 وات 5870 ) و شما هم صبر نکن و به کسانی که 4850 میخرند زیره 100 نخند چون الانش 145 مدل 512 اش داره فروش میره یا شاید هم پایین تر ( قیمت دقیقش رو ندارم ) .
و در آخر من منکر قدرت این کارت نشدم ولی هیچ کسی پیدا نمیشه یک 5870 رو که از همه لحاظ به صرفه تره رو ول کنه و یک کارت قدیمی پر اصتحلاک ضعیف رو بگیره نسبت به نسل جدید !!!
2 تا تست از مهم ترین بازی ها که همه دیگه میدونند ......
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks